Бременната Деси Слава вади поне по 50 хиляди лева на

...
Бременната Деси Слава вади поне по 50 хиляди лева на
Коментари Харесай

Бременната Деси Слава вади 50 бона на месец! Пристяга си корема с колани и ходи само с 3 рокли на участия

Бременната Деси Слава вади най-малко по 50 хиляди лв. на месец от възнаграждения, откогато се разбра, че ще става майка на второ дете, научи HotArena.

 

Певицата е залята с предложения за работа и не смее да откаже нито една, тъй като се тормози, че скоро ще й се наложи да се отдръпна от сцената и кранчето ще бъде врътнато най-малко за няколко месеца, писа „ Уикенд “.

 

Ако се има вяра на слуховете, през октомври Деси ще роди второто си дете, а това значи, че евентуално ще работи най-вече до септември. После, съдейки по практиката на множеството й колежки, най-малко 4 месеца няма да се качи на сцената.

 

В момента тя работи като за последно – пуска нови песни най-вече през месец, снима клипове, а участията й са през вечер, като за всяко взима по 5000 лв.. Тези пари се разделят с продуцента й Митко Димитров, само че настрана от тях певицата получава и бакшиши, за които се твърди, че стигат съвсем същата сума. Наскоро Деси имаше изява и в Лондон, където събра няколко стотин българи, живеещи в Англия. Говори се, че хонорарът й за този концерт е бил по-висок от общоприетия.

 

Певицата продължава с опитите да крие деликатното си положение. На участия пристяга корема си с големи колани, в това време е спряла да разгласява фотография на формалните си интернет страници. Ако въобще пусне някаква фотография, е или единствено на лицето й, или остарял кадър, или подобен, който е авансово обработен с фотошоп, с цел да не се вижда бременното й коремче.

 

На по-наблюдателните им прави усещане, че певицата се появява пред аудитория в общо три рокли с идентична кройка, която припомня пеньоар. Разликата сред тях е единствено в цвета – едната е бяла, втората – черна, а третата – оранжева. Певицата разнообразява тоалетите, като им поставя разнообразни колани, само че това не може да скрие обстоятелството, че явно в дрешника й липсва многообразие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР