Бременна в 9-ия месец дознателка от Второ районно управление в

...
Бременна в 9-ия месец дознателка от Второ районно управление в
Коментари Харесай

Четат конско на бременна полицайка, защото й... прилошало

Бременна в 9-ия месец дознателка от Второ районно ръководство в Пловдив е осъдена с " неодобрение " поради забавено бързо произвеждане. Шокиращата детайлност в тази ситуация е, че " забавянето " се получило, защото на път към прокуратурата на Красимира Недялкова й прилошало. Наложило се да си вземе болнични, само че все пак против нея била инициирана инспекция, приключила с наказване. Това разкрива пред "Телеграф " самата Краси, която неотдавна работи в Областната дирекция на полицията в Пловдив.

Красимира се оплаква от неколегиалната конюнктура във към този момент някогашната й работа. Младата жена била подложена на систематичен тормоз от директната си началничка. Атаката против Краси стигнала своя връх, когато през великденските празници й упълномощили да проверява бързо произвеждане. Тя тръгнала към прокуратурата, с цел да се запознае със справката по инспекцията, само че по пътя й прилошало. Вече била бременна в петия месец. Отишла на доктор, който й издал болничен лист в 14 часа на същия ден. Въпреки това инспекцията стремително излязла със умозаключение, че дознателката е отговорна и тя била осъдена с "порицание ".

Младата жена апелира полицейското наказване, защото счита, че то не е заслужено. Красимира Недялкова счита да сигнализира и полицейския профсъюз. Плановете й включват да пусне тъжба и в Комисията за отбрана от дискриминация, както и да потърси правата си в съда. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР