Бразилците в ЦСКА, които бяха наказани от старши треньора Саша

...
Бразилците в ЦСКА, които бяха наказани от старши треньора Саша
Коментари Харесай

Саша Илич помилва чужденци в ЦСКА

Бразилците в ЦСКА, които бяха осъдени от старши треньора Саша Илич – Жеферсон и Маурисио Гарсес, попадат в групата от 19 футболисти на алените за гостуването на Лудогорец, разкрива " Дспорт ".

Илич бе санкционирал южноамериканците поради неспазване на ангажимента посред им след почивката за националните тимове. Те пропуснаха семейството на ЦСКА на Пирин, извоювано с 2:1, тъй като не се прибраха в точния момент в България.

Жеферсон виси с четири картона, като след дуела с Лудогорец на армейците им следва отсрочен дуел с Ботев (Пловдив) на „ Коматево “. Маурисио Гарсес пък е голмайстор на алените досега с шест попадения.

Симеон Александров също е на линия за дербито с Лудогорец. Саша Илич не може да употребява Иван Турицов, който е осъден за втори мач, а Асен Дончев е контузен. Дауда Бамба също отпада от групата на ЦСКА.

Цялата група на ЦСКА: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Тибо Вион, Християн Петров, Юрген Матей, Мено Кох, Галин Минков,, Жеферсон, Амос Юга, Станислав Шопов, Жираир Шагоян, Марселино Кареасо, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Лазар Туфегджич, Симеон Александров, Джонатан Линдсет, Дюкенс Назон, Бисмарк Чарлс
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР