Бразилският защитник на Лион Рафаел не се изказа особено ласкаво

...
Бразилският защитник на Лион Рафаел не се изказа особено ласкаво
Коментари Харесай

Бивш съотборник на Неймар: Трябва да слезе на земята

Бразилският бранител на Лион Рафаел не се изрече изключително ласкаво към своя съотечественик Неймар, който играе в ПСЖ. Той даде изявление са ESPN, в което съобщи, че нападателят би трябвало да работи още доста отвън терена, с цел да се трансформира в водач на бразилския народен тим.

" Бразилия има потребност от Неймар. Това е безусловно несъмнено, само че той би трябвало да се усъвършенства доста отвън терена. Надявам се да го направи и в случай че успее ще имаме голям късмет да печелим с помощта на него. Опитах да приказвам с него и да му кажа истината, само че от време на време хората не желаят да вучат истината ", сподели Рафаел.

" Той може да прави страхотни неща на терена, в случай че е концентриран. В този случай считам, че е най-хубавия състезател в света. Но мисля, че футболист не е негов приоритет през днешния ден. Има толкоз доста неща към него... Той има вяра, че не е нужно да работи крепко, с цел да е добър. Знам, че му е мъчно да слуша. Опитах се да приказвам с него, да му кажа истината. Той желае да чува единствено: " Ти си добър, ти си вълшебник ". Искат единствено похвали, само че животът не е подобен. Той би трябвало да слуша повече хората към него и в случай че го направи ще бъде мъчно някой да спре Бразилия ", сподели още Рафаел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР