Бразилският вратар на ЦСКА Густаво Бусато коментира говори пред медиите

...
Бразилският вратар на ЦСКА Густаво Бусато коментира говори пред медиите
Коментари Харесай

Густаво Бусато: Ще се борим за титлата докрай

Бразилският вратар на ЦСКА Густаво Бусато разяснява приказва пред медиите в родината си преди старта на зимната подготовка на „ алените “. Той разкри, че интервалът на отмора е бил значим за него, с цел да се върне още по-мотивиран в България.

„ Прекарах няколко дни в Рио Гранде до Сул със фамилията си и този интервал постоянно е значим, с цел да се възстановя да задоволя носталгията си и да се върна с цялостна мотивация в България “, сподели Бусато.

„ Изоставаме с три точки от водача, само че имаме положителни шансове. Първо би трябвало да стигнем до плейофите, а по-късно да търсим купата. Разбира се, това не е лесна задача, само че нашият тим има всички условия да се бори до дъно за този трофей ”, акцентира той.

Първият формален мач на ЦСКА ще бъде против Ботев Враца на стадион „ Васил Левски “.

„ В подготовката и контролите би трябвало да поддържаме тима на равнище на конкурентоспособност. Тези задължения са значими за треньорите, с цел да създадат нужните проби и да се подобрим. Искаме да се върнем в шампионата с цялостна мощ и да преследваме задачата си “, приключи бразилецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР