Бразилският модел Дайне Томазони е един от най-следваните в южноамериканската

...
Бразилският модел Дайне Томазони е един от най-следваните в южноамериканската
Коментари Харесай

Гола снимка за всеки гол на Бразилия, фенка даде обещание

Бразилският модел Дайне Томазони е един от най-следваните в южноамериканската страна на уеб страницата за възрастни OnlyFans и в изявление за Newsflash съобщи, че печели доста повече пари, в сравнение с с която и да е друга работа.

„ Пандемията и обществената изолираност в последна сметка унищожиха моите доходи, работех в отдел човешки запаси и ме уволниха “, описа 24-годишната хубавица.

В момента Дайне има хиляди почитатели в OnlyFans и по време на Световното състезание в Катар даде обещание посредством канала си в Telegram на всички почитатели нецензурирана фотография за всеки гол на „ Селесао ".

„ Виждайки, че всички мои почитатели са доста запалени по Световното състезание, взех решение да намеря по какъв начин да насърча всички да поддържат тима. „ Хората са доста удовлетворени от тази концепция. В идващите игри ще разширя уговорката, който имах с всички вас и може даже да кача видеоклипове. Ще направя всичко, с цел да прибавя шестата звезда “, споделя моделът за възможната шеста международна купа “, споделя Дайне, която симпатизира на Тотнъм и Ричарлисон.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР