Бразилският модел Алесандра Амбросио има дълги стройни крака. В същото

...
Бразилският модел Алесандра Амбросио има дълги стройни крака. В същото
Коментари Харесай

Топ моделът Алесандра Амбросио втрещи със слаби крака и грозни колене

Бразилският модел Алесандра Амбросио има дълги стройни крайници. В същото време височината на някогашния ангел на Victoria's Secret е 177 см, тъй че звездата избира облиците си особено, с цел да покаже всички преимущества на тялото си.

По външния тип на Амбросио не бихте могли да разберете, че тя към този момент е на 42 години. Моделът има доста „ секрети на младостта “ и главната е непрекъснатото образование. Пилатес, йога, плажен волейбол и разходки се трансфораха в рутина за звездата. Алесандра отделя от 30 минути до час за тренировки всеки ден.

Но наподобява, че звездата се е прекалила с тренировоките. На фотоси, направени от папараци, краката на модела наподобяват страховито. Не е задоволително да се каже, че са просто тънки - виждат се единствено кости и изпъкнали вени. Коленете на модела стърчат неестествено, а кожата по тях се е нагънала..

Това трагично стареене на кожата може да бъде породено от стрес, дължащ се на раздялата на Амбросио с Ричард Лий. Двойката излизаше две години, само че спря да разгласява фотоси дружно през януари. За последно звездата беше забелязана с някогашния си ухажор през юни.

Феновете също видяха несъразмерната уязвимост на Амбросио. „ Наистина не изглеждаш здрава... “, споделиха клиентите в мненията към поста на звездата. Моделът обаче не обръща внимание на хейта.

Явно с изключение на спорта, Алесандра е и на строга диета. Следователно звездата в действителност може елементарно да се побере в облекла с размер XXS, само че в микроскопични тоалети тялото й към този момент не наподобява привлекателно.

В момента Алесандра си почива в Ибиса и събира сили за работа. Може би след релаксиращата отмора под испанското слънце, звездата ще се възвърне.

Автор: Wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР