Бразилският футболист Неймар не успя да донесе слава на страната

...
Бразилският футболист Неймар не успя да донесе слава на страната
Коментари Харесай

Дизайнер създаде азбука от паданията на Неймар по терена

Бразилският футболист Неймар не съумя да донесе популярност на страната си в Световното състезание по футбол 2018, само че многочислените му рухвания на терена подсигуряваха той да остане любимецът на хората в интернет.

ЕУФОРИЯ В ПАРИЖ СЛЕД ПОБЕДАТА НА ФРАНЦИЯ - СНИМКИ

Креативните дейности на футболиста накараха бразилския дизайнер Лучано Джейкъб да сътвори цяла писменост, написа Euronews.

Художникът сътворява "Ней шрифт “ - от А до Я, употребявайки фотоси на бразилския нападател, който се търкаля по терена.



Вдъхновението пристигнало от втория мач на Световното състезание в Бразилия, когато Неймар пада на земята и лежи на тревата с необятно отворени ръце.

"Изглеждаше като буквата "Т “, споделя Джейкъб.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА НЕЙМАР ОТ СВЕТОВНАТА КУПА 2018



След търсене в интернет, дизайнерът осъзнава, че единствено с няколко кликания във Photoshop той може да сътвори цяла писменост.

"Беше доста мъчно. Търсих в интернет някои от паданията му, с цел да разполагам с частите, които са нужни за изработката на буквите “, споделя той.

Джейкъб показва крайния резултат на страницата си във Фейсбук на 10 юли, като оставя загадката дали Неймар някак си "не се пробва да ни изпрати известие “.

"Усещах, че концепцията ми е добра, само че не чаках да провокира подобен отзив “, споделя дизайнерът, откакто обявата му получава 10 000 лайкове и над 47 000 споделяния в обществените мрежи.



Целта на художника е била да накара хората "да се посмеят “, само че не и да подлага на критика Неймар, макар че разказва дейностите на играча като "твърде драматизирани от време на време “.

Много почитатели Световното състезание по футбол се пошегуваха с осъществяванията на Неймар на терена, като в обществените мрежи плъзнаха най-различни изявления с смешки по отношение на него:

Retweeted S A M (@Cruyffootball):

Neymar Rolling Memes Compilation...cause why not? #WorldCup #Neymar pic.twitter.com/tQ2LTjEWKC https://t.co/qx2csCY2qO
— Nester Phillip (@ObserverNotes) 15 юли 2018 година
El #Neymar Challenge llega a los videojuegos con un mod https://t.co/eNIjL312Gq … #videojuegos #Memes #Chistes #MundialRusia2018 #FutbolPorSKY #FinDeSemana #Tecnologia #ESTILODEVIDA pic.twitter.com/P05E0UCiL6
— Me llaman Jota (@Me_llaman_jota) 15 юли 2018 година


When you touch Neymar pic.twitter.com/7pYXCDvAcy
— Football Memes (@FootballMemesCo) 2 юли 2018 година
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР