Бразилските футболисти на ЦСКА Жеферсон и Маурисио Гарсес вчера най-накрая

...
Бразилските футболисти на ЦСКА Жеферсон и Маурисио Гарсес вчера най-накрая
Коментари Харесай

Жеферсон и Маурисио Гарсес вчера най-накрая се включиха в тренировките на ЦСКА

Бразилските футболисти на ЦСКА Жеферсон и Маурисио Гарсес през вчерашния ден най-сетне се причислиха към съoтборниците си, откакто пропуснаха близо седмица от подготвителния развой на отбора, както и контролата със Септември (София), извоювана с 2:0, написа " Тема Спорт ".

Двамата получиха по-дълга отмора от треньора Саша Илич след безконечното дерби с Левски и се прибраха до родината си. Те обаче трябваше да се завърнат в България в понеделник и да възобновят тренировки във вторник. Вместо това, Жеферсон и Гарсес се причислиха към заниманията на отбора едвам през вчерашния ден. Минимален е шансът те да стартират като титуляри в семейството на Пирин (Благоевград) в понеделник.

Любопитно е, че надалеч не за първи път Жеферсон закъснява с връщането си в София. Последният подобен случай бе през лятото, когато не се прибра в точния момент за подготовката на отбора под управлението на Саша Илич. Той се забави с цяла седмица, което ядоса треньора.

След идването на сръбския експерт бразилецът много по-често стартира да се заседява на аварийна пейка и загуби статута си на главен футболист. Наскоро той получи български паспорт.
 ЦСКА съумя да картотекира своята арменска звезда
ЦСКА съумя да картотекира своята арменска звезда

Шагоян ще може да играе против Пирин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР