Брайън Адамс даде положителна проба за COVID-19 на летище Малпенса

...
Брайън Адамс даде положителна проба за COVID-19 на летище Малпенса
Коментари Харесай

Брайън Адамс е в болница с COVID-19

Брайън Адамс даде позитивна проба за COVID-19 на летище Малпенса в Милано, където дойде, с цел да взе участие в представянето на новия календар на " Pirreli ", чийто фотограф е артистът, оповестиха международните осведомителни организации.

Канадският музикант самичък показа в Инстаграм за позитивния резултат от теста, дружно със фотография в кола за спешна помощ, с която го откарват за по-надеждния PCR тест. На нея той седи обикновено с елементарна здравна маска на лицето.

" Ето ме преди малко дошъл Милано, където дадох втория си позитивен тест за Covid в границите на един месец... Така че съм на път за болничното заведение ", написа той и благодари на почитателите си за поддръжката.

Ден по-късно той показа, че му дават инжекции против тромбоза профилактично, до момента в който не даде отрицателен резултат на тест.

Изпълнителят има сполучлива кариера като фотограф. Той снима фотосите за новия календар на " Pirreli ", откакто беше зает за миналогодишния, само че издаването му беше анулирано поради пандемията. Очакваше се музикалната звезда да взе участие в промоцията му в неделя и понеделник, само че това надали ще се случи.

Обикновено календарът на " Pirrlei " се показва на специфична церемония вечер, на която участват лицата от фотосите и други звезди, предава Българска телеграфна агенция. Тази година обаче описът на поканените е доста дребен и презентацията е по-скромна - на вечерен коктейл.

Брайън Адамс избра да снима за календара, наименуван " На пътя ", музиканти като Иги Поп, Шер, Дженифър Хъдсън, рапърката Соуити, Сейнт Винсънт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР