Brave стартира в своята търсачка функцията Summarizer, която се базира

...
Brave стартира в своята търсачка функцията Summarizer, която се базира
Коментари Харесай

Brave добави опция за търсене с помощта на няколко невронни мрежи 

Brave започва в своята търсачка функционалността Summarizer, която се базира на няколко огромни езикови модела, само че без GPT на OpenAI.

Новата функционалност е налична за всички консуматори на Brave както с десктоп компютри, по този начин и с мобилни устройства.

Summarizer употребява композиция от три модела: първият е модел за въпроси и отговори за приемане на отговори от текстовете на другите уеб страници; вторият е класификатор за отсяване на речта на омразата и спама; третият модел пренаписва изреченията, с цел да се получи по-кратък резултат.

Компанията сподели образци за това по какъв начин Summarizer може да заключи резултатите от поръчката „ ацетаминофен и ибупрофен са едно и също нещо “ посредством другите медицински запаси, както и да показа линкове към новините в отговор на поръчката „ какво се е случило в Източна Палестина, щата Охайо “.

Търсенето благодарение на изкуствен интелект ще подчертае съответните фрази с отговори в резултатите. Преди това се подчертаваха единствено основните думи от описанието на страницата.

Ръководителят на отдела за интернет търсенето в Brave Жозеп Пужол означи, че за разлика от чат инструментите, които могат да дават подправени отговори, Summarizer изготвя опростено обобщение в горната част на страницата с резултатите от търсенето, като сплотява най-новите онлайн източници и дава информация за източника за бистрота и отчетност.

Понастоящем обновеното търсене работи единствено за 17% от поръчките, само че този % с течение на времето ще се усилва.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР