Братя и сестри, честита неделя. Днес не мога да се

...
Братя и сестри, честита неделя. Днес не мога да се
Коментари Харесай

Папа Франциск казва, че има възпаление на белите дробове, но ще отиде в Дубай тази седмица за климатичната конференция

" Братя и сестри, честита неделя. Днес не мога да се появя на прозореца, тъй като имам този проблем с инфектиране на белите дробове, " " сподели Франциск. Папата, чийто 87-и рожден ден е идващия месец, добави, че духовник, седнал до него, ще прочете размишленията за деня му.

В тези мнения Франциск сподели, че отива на Обединените арабски емирства за събирането на COP28 за изменението на климата и че ще изнесе речта си, както е планувано, в събота пред участниците. Той разказа казуса с изменението на климата като сериозен проблем, изключително за младежите.

На дясната си ръка имаше превръзка и нещо, което изглеждаше като канюла.Ватиканът не отговори незабавно на питане от АП по отношение на това дали той получава интравенозно лекуване.

Не е обяснено незабавно несъответствието сред папата, който сподели, че има инфектиране на белите дробове, и Ватикана, който сподели ден по-рано, че Франциск е имал компютърна томография в болница в Рим за белодробни затруднения и че проучването е отрицате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР