Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от участниците

...
Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от участниците
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг Брадър

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от участниците в идното издание на „ Биг Брадър “, написа „ България Днес “. За присъединяване си в шоуто той е изискал 100 000 лв., само че няма изясненост дали ги е получил. Шармантният Константин имал и други условия, с цел да влезе в къщата – обособена стая, както и екстри – зала за подготовка и разнообразни здравословни храни.

Предаването се чака да стартира през есента, а това подсигурява, че най-малко три месеца Константин ще бъде „ пандизчия “ в най-скандалната къща измежду елементарни, само че артистични хора.

Братът на Ружа на няколко пъти даде да се разбере от Инстаграма си, че желае да взе участие в публичния живот у нас и да се включи в някой ефирен план. Константин се усеща подценен, че не са го поканили в шоуто за танци „ Денсинг старс “.

„ Не единствено добре танцувам, само че и съм добър актьор с изключение на състезател “, майтапи се Константин.

За персоналния живот на Игнатов се знае малко. Съвсем неотдавна излезе фотос на певицата Дарина Йотова, по-известна като Дара, да се гушка с брата на Ружа. Уникалната фотография е от преди седем години.



На фотографията ясно се вижда по какъв начин Дара се е сгушила в брата на Ружа и го гледа като че ли е влюбена в него до уши. Константин Игнатов се е барнал с прекрасен сив костюм, с какъвто нормално ходеше по всевъзможни събития на OneCoin или в разнообразни столични клубове. Дара е с ослепителен сивкав панталон и черна блузка. Дали двамата са били двойка преди седем години, или са били просто другари, а Дара е била привлечена от осанката и известността на Игнатов, не е ясно. По времето, когато е правена фотографията, Дара е на 17 или 18 години, а тъкмо тогава OneCoin е във възхода си.

В момента Константин Игнатов, е изцяло свободен човек и даже е в София. Игнатов кацна у нас, откакто бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за присъединяване си в най-великата машинация с криптовалута OneCoin. Малката присъда на Игнатов е в резултат на съглашение с държавното управление, което той подписа преди време в подмяна на разкриването на цялата скица OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда $.

Игнатов излезе късметлия, тъй като му бе препоръчана договорка от държавното управление в Америка през 2020 година и той незабавно скочи и сграбчи офертата. Призна виновността си и реши да спомага на проверяващите.

Междувременно до момента в който е в столицата, Константин е притегателна мощ за доста златотърсачки.

Последователки в мрежата му станаха някогашни участнички в „ Ергенът “, които по този начин и не откриха любовта в шоуто като Ирина Карабаджак и Габриела Великова. Други като Гергана Райчевска – Мис Силикон 2010, Магдалена Иванова и Десислава Димитрова са извънредно заинтригувани от особата на Константин и следват всяка негова стъпка.

Самият брат на Ружа бе задържан през 2019 година и се призна за отговорен по обвинявания в пране на пари и машинация по-късно същата година. Игнатов е считан за водач на OneCoin, откакто сестра му Ружа изчезна през 2017 година. Местонахождението на криптокралицата Ружа Игнатова остава незнайно. В момента тя е в листата на Федералното бюро за следствие (ФБР) „ Десетте най-издирвани “, а Интерпол също я дири. Ружа е упрекната задочно от управляващите на Съединени американски щати за най-голямата машинация с криптовалута в света до този миг, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда $.

Новината за добре познатото на всички ни паметно риалити на Нова тв, което почва през септември, взриви обществените мрежи. Последният сезон на „ Биг Брадър “ бе през 2018 година Сред най-споменаваните имена да влязат в Къщата на Големия брат са плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин.

Също по този начин и на Здравко Василев, който завоюва първия Брадър през 2005 година Кулагин беше гвоздеят на едно от последните издания на „ ВИП Брадър “ под надпис „ Женско царство “. Други спрягани персони за присъединяване са порнозвезда Диана Габровска, Мис Плюс Сайз Ваня Великова и транссексуалният Рашия. Бившият мъж също не крие, че се устоя, продавайки тялото си. Казва, че на драго сърце би премерил силите си в къщата на „ Биг Брадър “, макар че малко се тормози от това, че към 3 месеца ще е измежду изцяло непознати хора.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР