Братът на проф. Юлиан Вучков, актьорът от Народния театър Михаил

...
Братът на проф. Юлиан Вучков, актьорът от Народния театър Михаил
Коментари Харесай

Ето кой наследи имането на покойния проф. Юлиан Вучков

Братът на проф. Юлиан Вучков, артистът от Народния спектакъл Михаил Петров, по случай 70-ата си годишнина получи в завещание жилището на известния водещ.

Сиракът Виктор, който се е грижел до последните дни за професора, персонално му е връчил ключа от жилището, което се намира против градинката на НДК.

Проф. Вучков умря преди месец на 83-годишна възраст, вечерта по време на излъчването на запис на остаряло негово предаване „ Времена и нрави” с присъединяване на Маргарита Хранова.

Почувствал се е зле в ранния следобяд, само че се е надявал до последно да води рубриката си в този ден.

сн. вестник „ Монтана “

Двамата братя са родени от една майка, само че имат разнообразни татковци.

Били са в естествени фамилни връзки, до момента в който майка им е била жива. След това стопират да беседват, както и да се виждат.

Дори след кончината на по-големия си брат, Михаил изрично отхвърля да приказва за него. Той не желае да разяснява и какви са били връзките им посред.

Макар и надалеч един от различен, животът на двамата братя се развива по този начин, че Михаил Петров е единственият негов правоприемник. Проф. Вучков остава напълно самичък след кончината на обичаната си жена Диана.

По подигравка на ориста, интервалът, в който артистът стана медийна звезда и забавен за публичното любознание, съответства с подготовката на 70-годишния му празник, който той означи в Народния спектакъл с постановката „ Един безразсъден свят”.

Финансите обаче от постановката той подари за инвалидна количка на младата актриса Вероника Янакиева-Христова, с цел да улесни играта й на сцената.

Вероника остава неработоспособен едвам 17-годишна, само че не се отхвърля от фантазията си да се занимава професионално с спектакъл – към този момент взе участие в постановката „ Медея”.

сн. вестник „ Монтана “

„ Не съм имал концепцията да стана доста известен. Обстоятелствата в живота ми бяха такива, че взех решение да отбягвам от публичността.

Не скърбя за това”, безапелационен е артистът, без значение че го свързват и с огромната банкова сметка от над 500 000 лв. на брат му проф. Юлиан Вучков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР