Братът на комика Димитър Рачков, който излезе тихомълком от затвора

...
Братът на комика Димитър Рачков, който излезе тихомълком от затвора
Коментари Харесай

Братът на Рачков излезе от затвора побелял и остарял

Братът на комика Димитър Рачков, който излезе тихомълком от пандиза преди няколко месеца, към този момент е решил да скъса с незаконното си минало и да продължи живота си като виновен и честен човек. Петър Рачков, който изтърпяваше присъда в Бургаския затвор, откакто преди години бе наказан за владеене на дрога, към този момент е при фамилията си.

Той разгласява няколко фотоси от живота си отвън пандиза в обществените мрежи. Единият от фрагментите е с дата 16 юни. На фотоса се вижда, че Петър се е прибрал при половинката си Златина, от която има две деца, а двамата са си подарили сантиментално бягство измежду природата след дългия интервал надалеч един от различен.



Петър с обичаната жена

Зад решетките 42-годишният брат на артиста е доста прошарен и се е трансформирал до неразбираемост, само че все пак образната аналогия посред им е все по този начин явна, показва в. " Ретро ". Петър и батко му Димитър в последните години не бяха в цветущи връзки и не е ясно дали са съумели да се сдобрят и да си просятт. Отношенията в фамилията се обтегнаха до прекаленост след последния арест на Петър и влизането му в пандиза. Комикът отхвърля да приказва на тази тематика обществено и близки до него споделят, че мъчно преживявал честото наличие на по-малкия си брат в престъпните летописи.

Петър бе тикнат зад решетките през април 2021 г. 42-годишният бургазлия се снабди с присъда за разпространяване на опиати. Той се призна за виновен за това, че на 15 август 2020 година в Бургас е държал наркотични вещества – метамфетамин и амфетамин. Месец преди този момент пък се бе забъркал в различен скандал – блъсна полицейска патрулка край Бургас, пробвайки се да избяга от чиновниците на реда, защото седнал зад кормилото без документи.

Сега, след престоя зад решетките, Петър се е трансформирал и е решил да стартира на чисто. Според източник на Lupa.bg той има намерение да се занимава с търговия и се зарича, че повече няма да престъпва закона за нищо на света. С половинката му Златина нямат брак, само че са родители на двама синове и съжителстват дружно в апартамент в Бургас. Възможно е фамилията да се реалокира в различен град, където погледите на всички да не са втренчени в тях.



Петър и Златина с децата си
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР