Братът на издирваната в цял свят криптокралица Ружа Игнатова -

...
Братът на издирваната в цял свят криптокралица Ружа Игнатова -
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова: В БГ съм, канят ме в риалити шоу

Братът на търсената в целия свят криптокралица Ружа Игнатова - Константин, твърди, че от няколко дни е в България и даже получил няколко предложения за присъединяване в риалити шоу. Това излиза наяве от постове в Инстаграм, написа Телеграф.

От няколко дни в акаунт с името на Константин се разгласяват фотоси, за които се твърди, че са от София. На една от тях се вижда пътека, а текст на нея гласи, че са от Борисовата градина в столицата. В различен пост пък се споделя, че откогато си е в родината, Константин бил получил няколко предложения за присъединяване в риалити шоу.

Дори се чувствал подценен, че не го канят в шоу за танци. Константин бе задържан в Съединени американски щати по обвиняване в присъединяване в схемите на сестра му Ружа през 2019 година Самата Ружа изчезна две години по-рано. Тя е в топ 10 на най-търсените нарушители на ФБР. Обявена е даже парична премия за всеки, който издаде местонахождението на нашенката.

Според обвиняванията със схемата One Coin Ружа дружно със съучастниците си е завлякла милиарди долари от жители по целия свят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР