Братът на голямата ни футболна звезда Димитър Бербатов - Асен,

...
Братът на голямата ни футболна звезда Димитър Бербатов - Асен,
Коментари Харесай

Заради наркотици: Ето какви наказания застрашават брата на Бербатов

Братът на огромната ни футболна звезда Димитър Бербатов - Асен, е бил заловен с опиати. Това стана ясно след публично известие на полицията в Благоевград.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс. Текстът на закона гласи: " Който без съответно позволение създаде, преработи, придобие или държи наркотични субстанции или техни аналози за разпространяване, или популяризира наркотични субстанции или техни аналози, се санкционира за високорискови наркотични субстанции или техни аналози - с отнемане от независимост от две до осем години и с санкция от пет хиляди до двадесет хиляди лв., а за рискови наркотични субстанции или техни аналози - с отнемане от независимост от една до шест години и с санкция от две хиляди до 10 хиляди лв.. Когато предмет на закононарушението са прекурсори или уреди или материали за произвеждане на наркотични субстанции или техни аналози, наказването е отнемане от независимост от три до дванадесет години и санкция от двадесет хиляди до 100 хиляди лв. ".
В последния работен ден на седмицата в Благоевград имаше полицейска интервенция за прекъсване на наркотрафик. Полицаи ревизирали BMW, ръководено от 27-годишен мъж, като намерили 1,70 грама кокаин. Уличеният твърдял, че опиатът е получил от Асен Бербатов. Съответно, по-късно бил арестуван и самият Бербатов - в автомобил, с 28-годишната Ана Папучарова. При инспекцията на колата а открити към 1 грам кокаин, в дамска раница е открит 2,4 грама канабис, а в джоб на дамска дреха - сумите от към 6700 лева, 75 евро и 10 паунда.
В хода на работата по случая в събота на територията на София, е осъществено претършуване и изземване на квартира в града, населявана от Бербатов. В нея са открити и конфискувани към 5 грама канабис и електронна везна.
Бербатов и Ана са арестувани за 72 часа.
Очаква се в понеделник прокуратурата да изиска от съда постановяване на непрекъсната мярка " задържане под стража " за двамата.
Припомняме, че Бербатов има условна присъда, още веднъж за опиати, само че към този момент е отвън давностния интервал на тази присъда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР