Братът на бившия велик Лейкърс Майкъл Купър беше смъртоносно прострелян

...
Братът на бившия велик Лейкърс Майкъл Купър беше смъртоносно прострелян
Коментари Харесай

Братът на бившата звезда на Лейкърс Майкъл Купър беше застрелян в парка на Пасадена. Заподозрян, 24, арестуван

Братът на някогашния популярен Лейкърс Майкъл Купър беше смъртоносно прострелян в събота в същия парк на Пасадена, където братята и сестрите са играли баскетбол като младежи.

Купър, баскетболен анализатор за KABC -TV Channel 7 удостовери пред станцията, че жертвата на стрелбата във Вашингтон Парк е неговият брат, Мики, 64. Майкъл сподели, че той и Мики са играли в парка като деца.

Детективите идентифицираха човек от интерес единствено няколко часа след убийството. Те арестуваха 24-годишния Арън Мигел Конел за настрана, несвързано закононарушение, до момента в който продължаваха да събират доказателства, свързани с убийството на Мики Купър.

„ Вярвайки, че този човек съставлява непосредствена опасност за обществото, детективите координира интервенция по арестуване с членове на Югозападната районна оперативна група за бегълци на маршала на Съединени американски щати, PPD SWAT и PPD K-9 Unit “, се споделя в изказване на полицейското ръководство в Пасадена, оповестено в понеделник вечерта.

Таксата за резервация за Конел, гражданин на Пасадена, беше изменен в понеделник, с цел да включи ликвидиране.

Полицията реагира на стрелбата в събота към 4 часа сутринта в блок 700 на бул. Източен Вашингтон, откакто беше предизвестена от системата за разкриване на тон ShotSpotter, която разпознава мощен, повтарящи се звуци, които може да са изстрели, съгласно полицейското ръководство в Пасадена. Мъжът е разгласен за мъртъв на място, оповестиха от полицията.

Системата ShotSpotter беше утвърдена от градския съвет на Пасадена и въведена при започване на 2022 година, откакто чиновниците бяха разтревожени от вълна от принуждение, включваща подведен патрон животът на Иран Морено-Балванеда, 13-годишно момче, което играе видео игри в дома си.

Прочетете повече: Куршум, изстрелян от улицата, убива 13-годишното момче от Пасадена в спалнята му, споделя полицията < /p>

Полицията в Пасадена документира 60 стрелби с четирима убити и 25 други ранени от 1 януари до 31 декември 2020 година, цифра, която съгласно отдела се е нараснала с към 10% през 2021 година

Повече от 700 огнестрелни оръжия бяха иззети през 2020 година и 2021 година, доста от транспортни средства, колани и жилища вследствие на заповеди за претършуване, сподели заместник-началникът на Пасадена Шерил Муди на конференция след убийството в Иран.

„ опасността от принуждение с огнестрелно оръжие е същинска заплаха и полицейското ръководство в Пасадена работи старателно, с цел да измъкне оръжията от улиците и от ръцете на тези, които имат намерение да навредят на другите “, сподели Муди. Отделът ще продължи да извършва уговорката си да вкарва спомагателни патрули и събиране на разследваща информация „ за битка с този обрив от пукотевица “.

Майкъл и Мики Купър са отгледани в Пасадена най-вече от баба си Ардеси Бътлър, след родителите си, Маршал и Джийн, разведени, когато момчетата са били дребни. Джийн, която имаше 10 братя и сестри, работеше като записана здравна сестра и момчетата израснаха в забързано домакинство.

Прочетете повече: В един квартал на Пасадена насилието с оръжие е безмилостно

“ Бяхме 18 от нас, които се блъскаха към масата за вечеря “, сподели Майкъл по време на 12-годишната си кариера в Лейкърс. „ И в случай че не сте стигнали в точния момент, не сте получили пиле. “

67-годишният Майкъл Купър продължи да играе във всичките пет тима на Лейкърс за международно състезание през 80-те години и е разгласен за бранител на годината в НБА през 1986-87 година По-късно той става помощник-треньор на Лейкърс, основен треньор на WNBA Sparks, извеждайки ги до трофеи в лигата през 2001 и 2002 година, и основен треньор на женския баскетболен тим на USC.

Регистрирайте се за L.A. Times SoCal гимназиален състезателен бюлетин, с цел да получите резултати, истории и взор зад кулисите какво прави подготвителните спортове толкоз известни.

Тази история в началото се появи в Los Angeles Times.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР