Брат Пит и Анджелина Джоли са една от най-красивите двойки

...
Брат Пит и Анджелина Джоли са една от най-красивите двойки
Коментари Харесай

Джоли срещу Пит: кой крив, кой прав


Брат Пит и Анджелина Джоли са една от най-красивите двойки в историята на киното, само че може би ще запомнени с един от най-грозните разводи. От години сред двамата се води тиха война, като те не престават се упрекват взаимно. 

След като през юни тази година Брат Пит упрекна някогашната си брачна половинка, че целеустремено е навредила на фамилния бизнес, като е продала своя дял на изцяло чужд човек, с което влиза в нарушаване на контракт, подписан сред тях, че няма да продават без знанието на другия.
 Нов митинг на БОЕЦ през днешния ден пред 5 окт 2022 | От 18:00 часа през днешния ден БОЕЦ провежда нов митинг пред предиздентството, само че този път не срещу съветския газ, а в поддръжка...
Разбира се, делото не беше  е лишено от драма и обрати. Спорът на Анджелина Джоли и Брад Пит за  взе противен поврат,  откакто юристите на Джоли повдигнаха ответен желае против Пит за 250 милиона. В желае се твърди, че Пит и сътрудниците му са се пробвали да „ завладяват контрола “ върху парцела „ като отмъщение за бракоразводните процедури и попечителството “ с вярата, че „ Джоли в никакъв случай няма да види нито стотинка “ от доста сполучливата винарна, съгласно  . Джоли желае 250 милиона $ обезщетение от Пит, с което връзките сред двамата напълно се заплитат.

И тъкмо когато взехме решение, че може би нещата сред тях са се успокоили... 

Джоли повдигна нови обвинявания за принуждение към Брад Пит. 

Тя разкри елементи за хипотетичното нападателно държание на някогашния си брачен партньор в заявление, подадено до съда в Лос Анджелис. Тя твърди, че Пит се е опитал да сложи изискване Джоли да продаде каузи си във винарната със съглашение за неразкриване на информация, което би ѝ забранило да разисква обществено " физическото и прочувственото принуждение на Пит над нея и децата им ".

В жалбата на Джоли се описва инцидент от 2016 година в техния частен аероплан, когато по време на спор сред двамата, артистът се е нахвърлил против децата, които са се пробвали да защитят майка си. Анджелина Джоли твърди, че се е стигнало до такава степен, че Пит е почнал да души едно от децата и е блъснал друго по лицето. 

В заявката й се твърди, че по време на полета Пит „ от време на време излизал от задната част на самолета (в която е пътувал той  ), с цел да крещи на децата и да ги псува “, като „ в един миг даже залял Джоли и децата с бира ".

Източник, непосредствен до Брат Пит, споделя, че това са погрешни изказвания за събитие, което се е случило преди 6 години, и повдига въпроса  за какво Анджелина на Джоли  не е употребила това по време на продължителния развой за настойничество. След него двамата си разделиха попечителството върху децата. ой счита, че това е част от дейностите, които тя е поела за отмъщение заради желае, който бившия й брачен партньор подаде през юни във връзка с общия им бизнес - Château Miraval. Според него тя преднамерено е продала своя дял на чужд, а задачата й е била да винарната да банкрутира.  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР