Бранителят на Спартак Варна – Ангел Грънчов, коментира пред DIEMA

...
Бранителят на Спартак Варна – Ангел Грънчов, коментира пред DIEMA
Коментари Харесай

Ангел Грънчов: Много малко отбори имат публика като на Спартак

Бранителят на Спартак Варна – Ангел Грънчов, разяснява пред DIEMA SPORT идния дуел със Септември, атмосферата при „ соколите “, разликите и приликите сред някогашния ментор Валентин Илиев и настоящия треньор на отбора Васил Петров. Юношата на ЦСКА разгласи, че малко тимове имат аудитория като на Спартак и даде обещание да се раздава до последно за почитателите на варненци.

„ Моите упования са за здрав конфликт. Два положителни тима, играем прелъстителен футбол. Дано победим и зарадваме нашата аудитория. Причините за слабия старт са доста, да не навлизаме в детайлности. За наша наслада, бързо се окопитихме. С всеки минал ден нещата стават все по-добре. И с Васил Петров, и с Вальо Илиев се работи елементарно. Основната разлика за момента са резултатите “.

„ Отборът има цел – завръщане в Първа лига. Вальо Илиев имаше голямо предпочитание да дойда, това също бе фактор. С малко размисъл взех решение, че е добре да дойда тук. Изиграл съм всички минути от началото на сезона. Лесно се приспособявам, където и да отида. Доста от момчетата тук ги познавам от дълги години “.

„ Колективът е от първия ден, рядко по този начин се получава. Това е нещо, което ни бута напред. Настроението не е по-различно от предходните седмици. Имаше доста приказки, само че настроението постоянно е било в съблекалнята. От първия ден досега. Адмирирам извънредно поддръжката на почитателите, задоволително са изстрадали. Те доста си обичат тима, аз доста го почитам. До последния ми ден тук ще се боря за този клуб. Малко тимове могат да се похвалят с такава поддръжка макар отрицателните резултати. Мога да им обещая само, че ще се борим до края. Спартак Варна липсва на българския футбол. Разполагаме с първокласен състав. Имаме освен стартови 11, а и пейка. Имаме висок капацитет. До момента не сме го посочили изцяло “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР