Бранителят на Славия Милен Гамаков гостува в предаването Гостът на

...
Бранителят на Славия Милен Гамаков гостува в предаването Гостът на
Коментари Харесай

Звезда на Славия: Преди мач правя хиляди неща от суеверие, още съжалявам за мача в Албания

Бранителят на Славия Милен Гамаков гостува в предаването " Гостът на Sportal " по Sportal TV . Бургазлията призна, че е ужасно религиозен и показа, че е доста отчаян от отпадането на " белите " от Кукеси в Лига Европа.

" Срещу албанците не беше мъчно, играхме на един страховит стадион, издигнат преди година, ужасно украшение. Беше по-добрият вид да играем в чужбина, да забележим по какъв начин се оправят другите. Имахме много проблеми в състава, още скърбя за този мач. Срещнахме един много добър тим, имахме си нашите шансове, само че за жалост неприятна смешка ни изигра това, че когато изравниха взехме решение, че в случай че натиснем до края на мача, ще си вземем успеха. Ако бяхме дочакали продълженита, щяхме да ги отстраним съгласно мен.

Надяваме се още веднъж да се класираме за Лига Европа, знаете, че и отвън първата шестица получаваш късмет за европейско присъединяване. Защо играя с номер 38 ли? От дребен обичам номер 8, само че в Ботев (Пловдив) не ме питаха с кой номер желая да играя, в първия мач ми дадоха номер 38 в съблекалнята. Тръгна ми, в Полша бях отново с него, в Славия го желаех също. Доста религиозен съм, има хиляди неща, може би е малко прекомерно - коя обувка поставям, кой чорап, кора, с кой крайник стъпвам.

Имам една повиквателна за националния тим, по времето на Любослав Пенев беше. Ако господин Дерменджиев сметне, че мога да оказа помощ с нещо, постоянно ще се отзова. Срещу Ирландия се надигравахме с тях, те са с тим, който е формиран от скъпи футболисти. Играхме като равни с тях. Срещу Уелс видях положителни разигравания, добре играхме с топката, мисля, че статистиката беше в наша изгода. Двата мача бяха доста потребни за националния тим, поисквам триумф на всички момчета и стискаме палци за мача с Унгария.

Янис Карабельов се показа на високо равнище, хвърли много сили в офанзива и отбрана. Филип Кръстев нямаше опция да разкрие същинския си капацитет, дрибъла, мачът към този момент в последните си 10 минути. Пожелавам му един ден да дебютира за Манчестър Сити в Премиър лийг. Защо не ми се получи в Полша? В началото ми потръгна, само че по-късно имах неприятна травма в глезена. Там нямаш време да се скатаваш. В Полша се играе много бърз и силов футбол.

Взел съм си поуките, ще разберем в бъдеще какво ми е отредила ориста. С господин Стефанов се разбрахме за 2-3 минути за Славия. Всички чакаме да разберем кой ще е новият ни треньор. Няма да се дразня - халф или бранител, за мен няма значение. Мисля, че няма да ме слагат на други позиции, това са моите позиции. Нека първо забележим дали ще играя ", съобщи Гамаков пред Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР