Бранителят на Лудогорец Козмин Моци даде пространно интервю пред румънски

...
Бранителят на Лудогорец Козмин Моци даде пространно интервю пред румънски
Коментари Харесай

Моци похвали действията на България и Лудогорец в борбата с COVID-19

Бранителят на Лудогорец Козмин Моци даде просторно изявление пред румънски медии, до момента в който дълготраен изолационния интервал в голяма част от Европа. Моци призна, че не има вяра на някой футболист в този миг да му е до футбол и счита, че рестрикциите в България са в границите на естественото, само че би трябвало да бъдат и спазвани.

Легендарният защитник за отбора от „ Хювефарма Арена” призна също по този начин, че треньорът – Павел Върба, е попитал целия тим дали има някой футболист, който да се тормози да пътува до Милано за визитата на Интер, само че отличи организацията, направена от разградския клуб. Румънският футболист на "орлите " призна, че излиза от къщата си, в случай че се наложи да върви до магазина и да прави леки тренировки, свързани с самостоятелно тичане.

Кметът на Разград: Братя Домусчиеви направиха голямо подаяние за района ни!

„ Реших да остана в България, защото считам, че това е най-хубавата алтернатива за мен. Към този миг тук е умерено и рестрикциите не са чак толкоз огромни. Светът обаче е смълчан. Можеш да отидеш до магазина, само че е полуда да не срещаш хора. Излизаме да тичаме на улицата, само че няма никой. Не може да напуснеш града си без документ, както и не можеш да влизаш в града”, сподели Моци пред румънските медии.

Марселиньо призна: Излязох един път за цяла седмица

Дяков не стопира да тренира и в домашни условия

„ Базата на стадиона ни е затворена. Преди две седмици тренирахме, а по-късно ни пуснаха в осемдневна пауза. Тогава ни бе предложено да не напущаме страната. Не беше неразрешено, а предложено, тъй като рискувахме да останем под карантина. Получавам тренировките на телефона си, само че интервалът ще продължи. Трудно е, тъй като няма какво да вършим кой знае какъв брой. Трябва да се оправим, да останем по домовете си и да преминем през това препятствие”, отсече още румънският защитник на Лудогорец.

link1 " >  ludogorets.com
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР