Бракът на Анджелина Джоли и Брад Пит приключи преди осем

...
Бракът на Анджелина Джоли и Брад Пит приключи преди осем
Коментари Харесай

Анджелина Джоли твърди, че Брад Пит се опитва да я „изтощи финансово“

Бракът на Анджелина Джоли и Брад Пит завърши преди осем години, само че правосъдната борба към момента продължава. И в случай че въпросите за попечителството изчезнаха от единствено себе си, защото три от шестте деца на някогашните съпрузи към този момент са израснаха, то борбата за винарната „ Шато Миравал “ продължава с повдигането на нови обвинявания.

(Във видеото може да научите повече за: Брад Пит се отхвърли от настойничество над децата си с Анджелина Джоли)

Така Daily Mail се снабди с нови правосъдни документи, в които страната на Джоли твърди, че някогашният й брачен партньор се пробва да я „ изтощи финансово “. Журналистите на изданието организираха лично следствие, с цел да схванат основателността на сходни обвинявания, и стигнаха до извода, че в годините след развода холивудската актриса освен не е обедняла, а в противен случай, е станала по-богата със 100 милиона $.

Angelina Jolie is accusing Brad Pitt of trying to 'bleed her dry' in their ongoing bitter legal battle - despite him helping enrich his vengeful ex by close to $100million
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Тази сума, съгласно изданието, включва заеми, прехрана, дарове и милиони от продажбата на нейния 50-процентен дял от винарната „ Шато Миравал “. Заради тази точно договорка някогашните съпрузи в този момент съдят, защото Пит упорства, че Джоли не е имала право без негово позволение да продаде своята част от техния в миналото общ бизнес (Джоли продаде каузи си на съветския милиардер Юрий Шефлер).

По-голямата част от тези 100 милиона отидоха в сметката на Джоли от сметката на Пит: да вземем за пример до 2018 година, съгласно публицисти, артистът е похарчил над 1,3 милиона $ за прехрана на деца, плащайки за психотерапия за децата си и други сметки за стотици хиляди. Според източници Пит постоянно е плащал тези разноски през последните седем години. През това време той похарчи към 10 милиона $ за прехрана.

Но Джоли завоюва най-вече от продажбата на своя дял във винарната „ Миравал “ : когато Пит и Джоли купиха имението през 2008 година, то струваше 60 милиона $, само че в този момент цената му, „ с помощта на напъните и вложенията на Пит “, се увеличи до 164 милиона $

В правосъдните документи обаче страната на Джоли упорства за друга версия: „ За Джоли е извънредно мъчително да се пази против това дело, което е още един образец за продължаващите старания на Пит да я управлява и изтощи финансово. Особено тъй като лъжите на Пит за аргументите за неуспеха на договорката във връзка с „ Миравал “ могат да се потвърдят, като се извърши тъкмо това, което Джоли в никакъв случай не е желала да направи: да изясни на съдията за какво договорката се провали, като по този метод наруши съглашението за неразгласяване, за което Пит настояваше, с цел да скрие своята история на физическо и прочувствено малтретиране на Джоли и фамилията им “. Такъв документ е представен от изданието.

Angelina Jolie is accusing Brad Pitt of trying to 'bleed her dry' in their ongoing bitter legal battle - despite him helping enrich his vengeful ex by close to $100million
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Но осведомени със обстановката са на друго мнение: „ Анджи споделя, че Брад желае да я обезкърви финансово, само че наподобява, че тя желае да изсмуче всички пари от него. От дейностите на Пит не може да се каже, че той желае да унищожи някогашната си, в противен случай, дейностите му наподобяват по този начин, като че ли се пробва да поддържа Анджи и да й помогне финансово, макар нейната злопаметност “, споделиха източници, близки до Джоли и Пит.

Инсайдери означават също, че въпреки Джоли „ да крещи за своята беднотия “ , тя към момента имаше задоволително пари, с цел да купи къща в Манхатън, която в миналото е принадлежала на Анди Уорхол и е била наета за 60 000 $ на месец.

Съдът скоро ще вземе решения по новите искове на Джоли против Пит, само че окончателното привършване на процеса към момента е надалеч. Въпреки това Пит към този момент завоюва няколко правосъдни победи през последните месеци, в това число основно решение в Люксембург, което му върна контрола върху лозята „ Шато Миравал “. Друга значима победа беше решението на съдията да отхвърли делото на Джоли, в което тя назова изказванията на Пит „ нелепи и злонамерени “ . Тогава самата Джоли назова съдията „ пристастен “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР