Брадли Купър тези дни е разочарован, защото изтърва номинацията за

...
Брадли Купър тези дни е разочарован, защото изтърва номинацията за
Коментари Харесай

Брадли Купър и гаджето му Джиджи Хадид лъснаха на снимки като двойка (Моделката го теши в Лондон след като не го номинираха за Оскар – Снимки)

Брадли Купър тези дни е отчаян, тъй като изтърва номинацията за Оскар в категория " Най-добър режисьор ", по тази причина реши да избяга с 20-годишната си другарка Джиджи Хадид в Лондон, откъдето бяха щракнати първите снимки, които ясно докзват, че са двойка.

От няколко месеца се приказва, че холивудският артист Брадли Купър (49) има връзка с модела Джиджи Хадид (28), а в този момент бяха оповестени първите папарашки фрагменти, на които двойката се държи за ръце, до момента в който се любува на разходка из Лондон.

През миналите дни Джиджи и Брадли бяха снимани дружно на летището в Ню Йорк, ден откакто Брадли не получи предстоящата от него номинация  за Оскар в категория " Най-добър режисьор " за кино лентата си Маестро.

По-рано Брадли и Джиджи бяха видяни да носят багажа си сами на летището, а ден по-късно бяха оповестени и първите фотоси, на които се вижда, че са двойка и се разхождат хванати за ръка из английската столица.

Между другото, знае се, че Брадли е доста затворен, когато става въпрос за персоналния му живот.

Той рядко приказва за приятелките и партньорките си, а от връзката си с Ирина Шейк има щерка Леа, която го придружи на премиерата на кино лентата Маестро, само че не му донесе шанс.

Източник: crnobelo.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР