Брадли Купър разкри, че Робърт де Ниро го окуражил да

...
Брадли Купър разкри, че Робърт де Ниро го окуражил да
Коментари Харесай

Брадли Купър се вдъхновил от Де Ниро, за да стане режисьор

Брадли Купър разкри, че Робърт де Ниро го окуражил да направи първите си стъпки като режисьор, заяви Контактмюзик, представен от БТВ.

43-годишният артист Купър застана за пръв път зад камерата по-рано тази година, с цел да снима римейк на кино лентата „ Роди се звезда ”. Брадли разясни пред „ Холивуд рипортър ”, че за прекосяването му от актьорството към режисурата съдействал Де Ниро.

По време на подготовката за филмовата продукция „ Високо напрежение ” Купър за пръв път се заел с сортиране на актьорски състав, въпреки че се заел като изпълнителен продуцент, а не като режисьор. Тогава се срещнал с Де Ниро в хотелска стая с вярата да го убеди да се снима във кино лентата. „ Когато Де Ниро сподели „ Да ”, бях слисан, тъй като той е моят идол ”, описа Купър. След това Де Ниро го подтикнал да опита силите си като режисьор. Във „ Високо напрежение ” двамата си партнират като артисти. 

През септември Брадли обаче довери, че режисьорският му дебют бил опасен и че възлагал огромни очаквания на Лейди Гага, която му партнира в „ Роди се звезда ”. „ Двамата знаехме още през цялото време, че ще разчитаме доста един на различен ”, означи той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР