Брад Пит се сблъска с някои от членовете на семейството

...
Брад Пит се сблъска с някои от членовете на семейството
Коментари Харесай

Неловка среща: Брад Пит попадна на събитие със семейството на Джоли

Брад Пит се сблъска с някои от членовете на фамилията на някогашната си брачна половинка. Актьорът посети художествена галерия на режисьора Бенет Милър в Бевърли Хилс с приятелката си Инес дьо Рамон. Там те се натъкнаха на Джон Войт - бащата на Анджелина, и Джеймс Хейвън - нейния брат. 

Очевидци споделят, че Пит изглеждал благополучен на събитието в художествената изложба. Двамата с Инес били отзивчиви, благи и разговаряли с другите звезди там. Влюбените не се отделили един от различен през цялото събитие.  
                             

Според очевидци обаче се забелязвало, че Брад се усеща извънредно неловко от обстоятелството, че се намира в едно и също помещение със фамилията на Анджелина. Те не са си споделили нито дума. 

Сам Асгари, който е някогашен на Бритни Спиърс, също участва на изложбата. Той си направи снимка с Пит, а по-късно бе видян да си приказва със фамилията на Джоли. 
                             

Анджелина и Брад обявиха раздялата си през 2016 година и прекараха последните седем години в правосъдни разногласия.  

Още през 2016 г. Войт реагира на развода на щерка си, като разяснява следното: „ Сигурно е било много тежко, с цел да се случи това. Все още не знам доста, само че възнамерявам да приказвам с нея и децата доста скоро. "  
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР