Брад Пит може и да има сериозна връзка с Инес

...
Брад Пит може и да има сериозна връзка с Инес
Коментари Харесай

Брад Пит и Инес де Рамон: Какво спира актьора да запознае децата си с новата си приятелка

Брад Пит може и да има сериозна връзка с Инес де Рамон, само че към момента не я е показал на децата си и на някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли.

" Преди Брад да запознае Инес с децата си, той желае да се увери, че връзката им е дълготрайна, тъй като това не е нещо, което той приема с лека ръка ", споделя източник.

Brad Pitt shares six children — ranging in age from 14 to 21 — with ex-wife Angelina Jolie. Exclusive details on his romance with Ines de Ramon:
— Us Weekly (@usweekly)
59-годишният артист от " Боен клуб " и 48-годишната Джоли - които се разделиха през 2016 година в изискванията на плевел романс - имат шест общи деца: Мадокс, на 21 година, Пакс, на 19 година, Захара, на 18 година, Шайло, на 17 година, и близнаците Нокс и Вивиен, на 14 година

Макар че Пит изчаква подобаващия миг, с цел да запознае децата си с 30-годишната дизайнерка на бижута - с която за първи път бе обвързван през ноември 2022 година - " той към този момент я е показал на редица свои близки другари, в това число Синди Крауфорд и Ранде Гербер ", добавя вътрешният източник.

" Брад и Инес към момента не са стигнали до такава степен, че да заживеят дружно, само че вървят в тази посока ", сподели още вътрешният източник и показа, че двамата възнамеряват " да пътуват дружно до Европа " това лято.

Романсът им стартира директно след раздялата на де Рамон с артиста на " Дневниците на вампира " Пол Уесли. През септември 2022 година представител на някогашната двойка сподели тогава, че двойката " се е разделила... преди пет месеца ", като означи, че раздялата е била " взаимна ".

Междувременно Пит е замесен в неприятна правосъдна борба с Джоли за имението им Château Miraval. Макар че някогашните съпрузи завършиха развода си през 2019 година - и получиха взаимно настойничество над децата си две години по-късно - те се борят за дяловете си от френския парцел от години.

Was Ines De Ramon Still Married When She Started Dating Brad Pitt?
— Nicki Swift (@NickiSwiftCeleb)
По-рано този месец Пит съобщи посредством документи, че Джоли е " отмъстителна " в решението си от октомври 2021 година да продаде своите 50% от замъка на Юри Шефлър, потвърждавайки, че тя го е направила, до момента в който той се е борил за настойничество над децата им и без да има опция да наддаде над Шефлър. (През февруари 2022 година Пит съди някогашната си брачна половинка, потвърждавайки, че продажбата ѝ е била опит за " подкопаване на инвестицията на Пит в Миравал " ).

Джоли, от своя страна, подава контраиск по-късно същата година, потвърждавайки, че точно Пит се е опитал да " изземе контрола " над имението " в възмездие " за продължаващите им " процедури по бракоразвод и настойничество ", съгласно правосъдните документи по това време. Освен това тя твърди, че е дала на някогашния си опция да откупи нейния дял от Château Miraval, само че той сякаш изискал да подпише декларация за неразкриване на информация.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР