Брад Пит може да е вече на 56 години, но

...
Брад Пит може да е вече на 56 години, но
Коментари Харесай

Брад Пит се просълзи заради жена

Брад Пит може да е към този момент на 56 години, само че си остава един от най-сексапилните мъже. Повечето хора обаче не подозират, че артистът има и доста положително сърце. Той сподели сантименталната си страна в новото предаване " Celebrity IOU ". Пит направи нещо извънредно благо за една от най-важните дами в живота си, като оказа помощ да преобразят дома ѝ.
Актьорът, който от години е разпален по архитектурата, взе участие в тв шоуто, в което звезди изненадват свои близки с ремонт на къщите им.
А коя в действителност е дамата, която е толкоз специфична за холивудската звезда? Нейното име Джийн Блек и е била гримьор в множеството филми на Брад Пит. От 30 години двамата са доста близки, както сподели той: " Дори нямам думи, с които да опиша какъв брой значима част от живота ми е. Като брат и сестра сме. Обичам я с цялото си сърце ".
Задачата на Брад била благодарение на екипа на предаването да трансфорат гаража ѝ в къща за посетители, която Джийн да може да употребява и като гардеробна. Мечта, която тя имала от 10 години, само че все не успявала да осъществя. На финала, когато видял какво са постигнали, артистът не съумял да сдържи възприятията си и се просълзил.

" Аз съм този, който ще плаче по малкия екран. Не мога да осъзная към момента какво би значило това за нея и всички хора, на които оказва помощ, и какъв брой доста значи тя за мен. Това е просто ужасно. "
Актьорът бил извънредно признателен на всички, които му помогнали да сбъдне фантазията на приятелката си. Джийн, разбираемо, била освен сюрпризирана, само че и признателна на Брад и екипа. " Знам какъв брой е великодушен, само че в никакъв случай не съм си представяла, че може да направи сходно нещо. Толкова съм трогната и не мога да опиша какъв брой съм ви признателна. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР