Брад Пит и Инес де Рамон бяха забелязани за първи

...
Брад Пит и Инес де Рамон бяха забелязани за първи
Коментари Харесай

Още една голяма крачка за Брад Пит и Инес де Рамон

Брад Пит и Инес де Рамон бяха видяни за първи път дружно предишния ноември. Тогава бяха снимани зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис и малко по-късно стана ясно, че в действителност се срещат от няколко месеца.
 Защо Брад Пит отхвърля да запознае Инес де Рамон с децата и с Анджелина Джоли
Защо Брад Пит отхвърля да запознае Инес де Рамон с децата си

Предпазлив метод

Очевидно нещата посред им са потръгнали добре през цялото време, защото постоянно бяха засичани и на други събития, в това число министър председатели на филми на артиста, както и рождения му ден. Освен това те към този момент и са пътували дружно, с цел да прекарат Нова година и Свети Валентин като двойка.

Това лято връзката на Брад Пит и Инес де Рамон се е задълбочила даже още повече. През юли източник на People издаде, че двамата не престават да прекарват доста време дружно и " в действителност се любуват на компанията си и са доста влюбени ". Той добави още, че връзката посред им е " доста мощна " и двамата " се оправят ужасно " в развиването на взаимоотношенията си.

Предвид, че миналите месеци  често пътуваше до Европа, където Брад Пит беше на фотоси на, надали има причина да се съмняваме, че двамата са в действителност влюбени. И следващото доказателство за това пристигна единствено преди седмица.

Двойката бе видяна за първи път на публично събитие по време на 12-тото издание на Art+Film Gala в Лос Анджелис. На церемонията 59-годишният артист и 33-годишната дизайнерка на бижута са били уловени да се любуват на компанията си, само че по този начин и не са театралничили дружно за фотография.

Връзката им обаче продължава да се развива повече от добре. Сега, към този момент година откогато са дружно, още веднъж източник на People разкрива, че  дори показва  като своя другарка.

" Страхотно е да го видя на положително място. Инес го прави доста благополучен ", добавя още информаторът.
 Брад Пит и Инес де Рамон като влюбена двойка
Брад Пит и Инес де Рамон като влюбена двойка

Когато любовта витае във въздуха

По думите му това е първата същинска връзка на артиста след раздялата с  от 2016 година Инес де Рамон също към този момент има един бракоразвод зад тила си. През май 2022 година, след едвам три години брак, тя и артистът от " Дневниците на вампира " Пол Уесли оповестиха, че се разделят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР