Ваня Джаферович може да няма главозамайваща кариера на футболист, но

...
<br
>Ваня Джаферович може да няма главозамайваща кариера на футболист, но
Коментари Харесай

Вижте къде се намърда пак Ваня Джаферович!


Ваня Джаферович може да няма главозамайваща кариера на футболист, само че пък умее добре да се урежда

Малцина си спомнят хърватина като талантлив комбинатор на терена. Но пък той постоянно умее да се урежда, във всевъзможни формати по медиите.

През далечната 2012 година Ваня поставя завършек на спортната си кариера, след травми  на терена и стартира „ неговото пълзене към върха “.

2014 години печели приключенското шоу „ Сървайвър: Камбоджа “ и лапа огромната премия от 100 бона.

После влиза в Къщата на огромния брат и остава втори в надпреварата.Бившият футболист от „ Берое “ Стара Загора го видяхме и в петия сезон на „ Като две капки вода “.

Жена му, гримьорката Енгения, също не му отстъпва по участия. Тя става една от състезателите в „ Сървайвър:Панама “. Видяхме я и като биткаджийка в друго риалити-„ Игри на волята “, където „ завоюва “ всенародната ненавист на фенове и състезатели.

Двамата минават под венчило и имат две деца.

Но изненадите с амбициозното семейство не стопират. Ваня Джаферович сяда на стола на Владо Карамазов. И става новия водещ на следващия сезон на „ Сървайвър “.

„ Благодаря на Би Ти Ви, на продуцентите на предаването, че ме избраха за водещ. Както и на фамилията за поддръжката. Ще дам всичко от себе си, като същински футболист “, написа в обществената мрежа Джаферович.

„ Като мушкато е, не стопира да се навира “,гласят някои от отрицателните мнения.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР