Камелия доказа, че го може
Огън момичето“ отказа на Митко Пайнера.

...
<br
>Камелия доказа, че го може
<br
>Огън момичето“ отказа на Митко Пайнера.
Коментари Харесай

Митко Пайнера на колене пред Камелия!Певицата безкомпромисна


Камелия потвърди, че го може

„ Огън момичето “ отхвърли на Митко Пайнера. Според близки до гилдията, шефът на димитровградската люпилня на поп фолк певици молил чалга фурията да се върне във компанията, само че тя изрично отказала.

След като „ ритна бакърчето “ на музикалния необут, певицата разкри колосалната машинация. По думите й във компанията нямало продуцент и по тази причина певиците си плащали за всичко.Митко Пайнера държал правата и на песните им и най-после излизало, че те били грубо прецакани.

Заради това устата изпълнителка се раздели публично с „ Пайнер “ през 2014 година. Тогава мнозина предричаха, че кариерата й ще се сгромоляса и тя ще затъне. Нищо такова не се случи. И Камелия потвърди, че може да се изтласкаш и без огромна продуцентска компания зад тила ти.

Защото когато „ боговете мълчат, цифрите приказват “.След като дефинитивно скъса с димитровградската люпилня за чалгарки тя освен не пропадна, ами забогатя. И сметките й са по-тлъсти с над половин милион лв. от преди пет години.

Справка в Търговският указател доверява, че всяка година тя печели от ден на ден. През 2015 година е прибавила към парите си солидната сума от 95 бона, идната цифрата нараства със 113 хилядарки.Според обикновената математика всяка година чипровката усилва сметките си с над тридесет бона.

Блондинката се радва на доста участия, а и хонорарът й не е за подценяване.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР