Играта загрубява, Уилям и Кейт се готвят да отговорят на

...
<br
>Играта загрубява, Уилям и Кейт се готвят да отговорят на
Коментари Харесай

Няма прошка: Уилям и Кейт кроят вендета на Хари и Меган


Играта загрубява, Уилям и Кейт се готвят да отговорят на удара

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън изтърпяха много от гаврите на Хари и Меган.

Кралската двойка изтърпя философски унижението, само че което бяха подложени от страна на Хари и брачната половинка му Меган.

Първо с поредицата на документалния филми, след това с автобиографичната книга на Хари.В тях херцогът на Съсекс изложи най-тъмните и срамни секрети на членовете на кралското семейство.

Но принц Уилям и брачната половинка му дълго време устояваха на офанзивите и по никакъв метод не реагираха. Британците се възхищаваха на стоицизма им  и че по никакъв метод не потеглиха само че наклонената повърхност да отмъщават на роднините си. Но при цялото им външно равнодушие те обаче от кипели от яд към Хари вътрешно, издават близки до кралската двойка.

Заради което пренебрегнали част от кралските си отговорности и отпрашили скрито на карибския остров Мустик. Това двамата съпрузи създали скрито, като оставили децата си на грижите на бавачките.

„ Явно нещата са доста съществени, щом Уилям и Кейт са отишли сами, без децата си на този остров, с цел да се съберат и усамотят. Те обожават децата си и постоянно ги взимат със себе си. Вероятността до готвят вендета против Хари и Меган също е огромна “, подозират кралски чиновници.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР