Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените

...
Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените
Коментари Харесай

Комисията за митниците: Най-малко 10 пъти Бойко Рашков се е срещал с обявените за контрабандисти докато е бил министър

Бойко Рашков се е срещал минимум 10 пъти с оповестените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови, до момента в който е бил министър. Това стана ясно по време на съвещание на парламентарната комисия за абсурда в митниците.

Станислав Балабанов от Има Такъв Народ срещна Комисията с писмо от Министерство на вътрешните работи по кое време лицата Марин и Стефан Димитрови, Банкова и Паскал са влизали в постройката на Министерство на вътрешните работи по времето, когато Бойко Рашков е министър на вътрешните работи:

„ 28 май 2021 година Марин Димитров се среща с Бойко Рашков в постройката на МВР; 15 юни среща с Бойко Рашков в постройката на МВР; 21 юни Димитрови среща с Бойко Рашков в постройката на МВР; 21 юли Марин Димитров среща с Бойко Рашков в постройката на МВР; 27 август Стефан Димитров среща с Бойко Рашков в постройката на МВР; 16 септември Марин Димитров среща с Бойко Рашков в постройката на МВР; 28 септември; 22 март 2022 г.; 30 март 2022 г.; Петя Банкова - 19 декември 2 часа среща с Кирил Ценкин (бившият охранител на Кирил Петков); Живко Коцев не е заявил че е получил часовник като подарък. "

" Бойко Рашков лъже и то лъже пред цяла България, като сподели, че не познава тези хора, а аз ви изчетох над 10 срещи с тези хора в Министерство на вътрешните работи. Живко Коцев като част от системата на Министерство на вътрешните работи е подпомагал тези, които е разработвал. Този човек беше препоръчан за основен секретар от военачалник Атанасов и този човек трябваше да дава отговор за провеждането на изборите. За мен това е тежък политически скандал ", добави още Балабанов.

Рашков сподели, че познава тези хора, тъй като те бяха сигналоподатели против Бойко Борисов. Не знам къде сте чул, че не ги познава, съобщи Константин Бачийски от ПП-ДБ.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи сподели, че има има повече от 30 година трудов стаж стаж и се е нагледал на страшни срамотии, само че на такова нещо не е бил очевидец. „ Не тъй като не е имало контрабанда, корупция... Съвсем очевадно е присъединяване на Бойко Рашков в цялата тази скица. "
" Може да се направи едно умозаключение, тъй като има и снимков материал... Може да считаме, че има сериозна активност отвън закона и това, че е разкрита, може би е добър миг. Притеснително е присъединяване на основния секретар, притеснително е, че обратно във времето има данни за постоянно негово държание. “, пък добави Рая Назарян от ГЕРБ.

Румен Гечев от Българска социалистическа партия беше безапелационен, че Министерство на вътрешните работи е превърнато в хан и няма надзор. „ Вие сега основателно от сглобката се нахвърляте един върху различен, само че тези хора сте ги избирали общо. Като бяхте в сглобката всичко беше наред, в този момент се разпадна тази работа. "

 

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР