Бойко Борисов знаеше, че имунитетът му ще падне в зала

...
Бойко Борисов знаеше, че имунитетът му ще падне в зала
Коментари Харесай

Ченчев: Борисов знаеше, че имунитетът му ще падне

Бойко Борисов знаеше, че имунитетът му ще падне в зала и по тази причина избяга от отговорност , разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев в ефира на „ NOVA “. Според него партийният водач е решил да го смъкна, с цел да избегне конфуза и да избави обединението на имунитетите. По думите му ГЕРБ са си избрали комфортен прокурор , създали са декларация за прекъсване на избора на нов и е намесил Корнелия Нинова, с цел да отвлече вниманието от себе си.

Народният представител н е смята за нужно украинският президент Володимир Зеленски да участва в българския парламент и приканва който го е поканил, той да го посреща. Ченчев не разбирал за какво всеки, който каже нещо против позицията на Украйна, е „ за “ Русия. Политикът акцентира, че позицията им е за неутралитет .

„ Не можем да дадем нещо друго от муниции, а да не приказваме, че въобще не трябва да се дават оръжия. Ако пристигна у нас, ние ще му изложим нашата позиция “ , добави той.

Социалистът направи коментар и за отхвърленото предложение в пленарна зала майчинството през втората година да бъде равно на минималната работна заплата . Според него това е цинизъм , защото жителите са изпратили депутатите в Народното събрание, а те се занимавали с декларация за Украйна. И уточни: „ Тя е вкарана в последния миг и не беше част от дневния ред на Народното събрание. В такава обстановка би трябвало да проявим неутралитет, а не да споделяме дали Украйна да е в НАТО. По времето на съдружното ръководство на Българска социалистическа партия не са изпращани оръжия за Украйна, само че беше вменявано тъкмо това. Служебният кабинет евентуално обаче е изпращал. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР