Бойко Борисов трябва да обясни защо Цветан Цветанов напусна политиката.

...
Бойко Борисов трябва да обясни защо Цветан Цветанов напусна политиката.
Коментари Харесай

Политолог разясни ще заеме ли Томислав Дончев мястото на Цветанов в ГЕРБ

Бойко Борисов би трябвало да изясни за какво Цветан Цветанов напусна политиката. Ако остане без пояснение за какво, нещата вървят в отрицателна посока. Това сподели политологът Румяна Коларова в ефира на Нова тв.

„ Отговорът на въпроса „ защо” е безусловно належащ, тъй като се появиха всевъзможен тип спекулативни теории. Трябва да има отговор, който да резервира достолепието и на Цветанов, и на партията, в случай че се търси някакъв тип положително развитие”, сподели тя и добави, че в случай че отговор, че това е филтриране на партията би бил доста позорен за Цветанов. Според нея, в случай че не се даде изясненост за оставката на Цветанов, ще се появяват спекулации и успеха ще бъде интерпретирана като загубата. „ Всякакъв тип вероятни тълкования ще чуем, в случай че няма действително обяснение”, сподели още тя.

Според Коларова, Томислав Дончев няма да заеме мястото на Цветан Цветанов. „ Това е парадокс, тъй като една партия, когато се стабилизира, първото нещо,което прави е да отделя индивида, който я провежда, от индивида, който е в политиката. Това са обособени функционалности във всяка партия”, изясни тя.

Според двамата политолози от индивида, който ще смени Цветан Цветанов в партията, ще зависи изходът от изборите за локална власт.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР