Бойко Борисов си търси стар телефон, след като го намери,

...
Бойко Борисов си търси стар телефон, след като го намери,
Коментари Харесай

Борисов си търси стар телефон, за да повдигне завесата за Мата Хари

Бойко Борисов си търси остарял телефон, откакто го откри, може да повдигне завесата за мистериозната Мата Хари, която го снима в спалнята му. Това стана ясно от отговора на водача на ГЕРБ на въпрос от Виктор Николаев за какво не разкрие коя е дамата, с цел да спрат провокациите със фотоси против него. 

Бойко Борисов гостува в студиото на „ Здравей, България ” на финала на предизборната акция преди вота в неделя. 

„ Ако погледнем кой е най-подготвен за министър председател в такива рецесии - това съм аз. Но едната част от българите не желаят да изчегъртат нас, а друга - Румен Радев. Можеше двама мощни и опитни в рецесията да се оправят по-добре ”, сподели Борисов.

„ Ако ние сме първи към този момент за трети път, не можем да държим стотици хиляди хора, дали своят вот за нас, без да им дадем вероятност. Ако съм аз, това, което желаят нашите гласоподаватели - ще раздели страната. Ако е партиен, след мен бих поставил Томислав Дончев - само че и него няма да го възприемат, тъй като е привързан с нас. Затова ще заложим на сходни хора от вида на Лозан Панов. Имам името в главата си - приказвал съм с него и имам единодушието му, само че има значение дали ще е той, или сходен на Лозан Панов човек. На този претендент за министър председател ще му дадем 100% правото да избере министри и да ги контракти с другите политически партии ”, изясни модела, по който ще подходят от ГЕРБ. Каза обаче, че няма да залага на експертен състав. 

Борисов посочи и от кого ГЕРБ ще търси възможна поддръжка при сформиране на държавно управление. „ Нашите естествени съдружници са „ Да, България ” и партията на Кирил Петков и Асен Василев. Оттам нататък Христо Иванов и компания се договориха с Движение за права и свободи в предходния парламент, с цел да си изберат комисиите и управлението на Народното събрание. На Движение за права и свободи дадоха двете най-големи комисии ”, уточни още водачът на ГЕРБ.

Той разясни и връзките си с Движение за права и свободи: „ Когато съм имал работа с Движение за права и свободи е идвал Карадайъ, идвал е и Пеевски с него - и сме договаряли за тези региони, където имат кметове, какво би трябвало да се построи или направи. Когато ми е трябвало те да ми подкрепят бюджета, Движение за права и свободи ми поддържаха бюджета. Когато трябваше да купим F-16, нито „ Атака ”, нито Българска социалистическа партия щяха да ни поддържат и ни трябваха Движение за права и свободи. Така че когато има потребност, или в случай че ни трябват, или в случай че те желаят диалог с нас - ще се отзовем. За спекулациите - с Движение за права и свободи бяха Христо Иванов, Слави Трифонов, Мая, Дончева и всички останали в предходния парламент против ГЕРБ ”, сподели още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ коментира и обстановката, при която се стига до втори мандат: „ Тогава аз ще им слагам условия. Сега аз ще дам единствено министър председател и няма да слагам условия. После, когато не са се съгласили на този 100% чист вид, да преговаряш с мен е мъчно. Затова ние не желаеме да разделяме. Но тогава те ще дойдат и ГЕРБ ще им разкажем, тъй като имаме повече опит, познания ”, съобщи Борисов. Той добави, че едно от изискванията ще бъде да се реализира 70% имунизация. 

Борисов изясни, че не се е изправил против Румен Радев, тъй като „ имало по-добри претенденти ”. „ Лозан Панов, професорът Герджиков. Тук би трябвало обединител - аз съм служащ, аз съм на практика човек и по тази причина народът ме е избирал три пъти ”, посочи той. И сподели, че в никакъв случай не го е привличал президентският пост.

Когато Румен Радев върви някъде, дано да си покаже документа за имунизация, призова  Борисов и сподели своя в студиото. „ Вследствие на антиваксърството на Кацаров пропуснахме месеци наред за имунизация. Днес още веднъж имаме 196 умряли. По 200 индивида дневно умряли и Румен Радев споделя, че това е сполучливо водене на акция ”, добави водачът на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР