Бойко Борисов си призна за ужасяващ случай на корупция, докато

...
Бойко Борисов си призна за ужасяващ случай на корупция, докато
Коментари Харесай

Бойко си призна: Да, взех подкуп в село Осиково!

Бойко Борисов си призна за отблъскващ случай на корупция, до момента в който е бил министър председател! Той си спомни по какъв начин е обикалял района на Смолян и е посетил села, до които е нямало пътища. А в Осиково взел рушвет. „ Горе ягоди ми дадоха една касетка подкуп. Докато слязохме ги изядохме. Градини с ягоди – доста благи хора “, призна шефът на ГЕРБ по време на предизборна среща в Смолян.

„ Прочетох, че съветски аероплан ще патрулират в Черно море с ракети „ Кинжал “. А бяха времена, в които ние правехме добросъседство, правехме районни политики, правехме по този начин, че етническата приемливост, изключително в тези региони, да е водеща цел “, напомни той.

„ На мен ми е погрешно, че от водеща мощ на Балканите, когато отидех, където и да е, и видеха флага на колата в профил, ръкопляскаха хората. Сега като видят наши национални тимове, на всички места ги освиркват “, възмути се той.

„ Българският байрак когато минаваше, не се сменяха от граница на граница полицейски коли. Българската кола носеше разцвет. Неслучайно всички балкански страни ме наградиха с най-високите си държавни оценки. Включително и Унгария “, акцентира Борисов.

Той напомни осъществените в района на Смолян инфраструктурни планове, осъществени при държавното управление на ГЕРБ и спрени по времето на идващите държавни управления.

„ 300 млн. разбирам че са дали преди няколко дни за мантинели, боядисване, маркировка. Къде ще ги забележим тези пари? Ще кажат – ами там сменихме, там се изтърка. Ето го вашият път! “, обърна се той към локалните хора.

„ Това са 3 години, не са 3 месеца, да кажете не бяха готови. За 3 години всичко щеше да бъде завършено “, сподели Борисов.

Той нахока и структурите на ГЕРБ в района: " Забележката ми, е че доста малко дами има в листата. Да не се учите по този начин. Навсякъде над 50% са ни дамите, правят страхотна работа, и по-добра от мъжете ". Той заръча на кметовете да си приготвят фрагменти дами.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР