Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в Стара Загора. Това

...
Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в Стара Загора. Това
Коментари Харесай

Борисов събра актива в Стара Загора

Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в Стара Загора. Това е първото огромно събитие на ГЕРБ след изолацията поради коронакризата. На събранието обаче се оказа, че има толкоз доста хора, че примиерът разгласи, че ще санкции регионалния шеф поради неспазване на ограничения против вируса. " Но пък имаме маски и дезинфектант, тъй че уповавам се да няма проблеми, тъй като знам, че доста публицисти ще го отразят ”, сподели Борисов.

Компроматната война против премиера " работи мобилизиращо ", разяснява последните кавги със записи и дронове кметът на Стара Загора Живко Тодоров. " Всички виждаме, че с нечистотия и компромати не се прави политика. Всичко би трябвало да е в полза на хората, а останалото е част от помията, за жалост. Иска ми се да има една по-добра среда и да виждаме повече резултати за България ", означи той, представен от ПИК.

Кметът на Бургас Димитър Николов посочи, че постоянно преди избори такива компромати са се случвали, само че в този момент се " изключително мръсни, подли и язвителни, с цел да дестабилизират премиера ". " Аз съм уверен, че той няма да се поддаде на тези офанзиви ", акцентира Николов и съобщи, че Борисов има цялостната поддръжка на всички структури на ГЕРБ.

Николов разяснява и абсурда с президентския секретар Пламен Узунов, който се ревизира за търговия с въздействие поради нерегламентирани контакти с обвинения предприемач Пламен Бобоков. Подобни кавги, подбудени от " нечисти ползи " единствено компрометират страната ни пред Европа, сподели бургаският кмет.

Димитър Николов не скри, че " някогашни сътрудници от ГЕРБ " са си тръгнали афектирани. Визирайки Цветан Цветанов, той уточни, че " те са свободни жители " и могат да продължат своето политическо развиване.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР