Бойко Борисов публикува в профила си в социалната мрежа Фейсбук

...
Бойко Борисов публикува в профила си в социалната мрежа Фейсбук
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов публикува предизборния клип на ГЕРБ-СДС: Не се плашим от репресии и можем да носим отговорност - заедно сме по-силни от хаоса!

Бойко Борисов разгласява в профила си в обществената мрежа Facebook предизборния видеоклип на обединението ГЕРБ-СДС за идния избор на 14 ноември.

" Не се плашим от политическите репресии. Можем да носим отговорност и да решаваме проблеми. Заедно сме по-силни от хаоса. Гласувайте за ГЕРБ-СДС с №32 ", се споделя в клипа с гласа на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който е с жестомимичен превод, с цел да е наличен и за жителите с увреждания.

По традиция партията на Борисов пуска клипа в последната седмица и го завъртат по 1 път заран и един вечер по малките екрани единствено последните 3-4 дни преди вота. От ГЕРБ държат на семпла акция, която подчертава на постигнатите триумфи, без се натрапват на хората. За разлика от други партии, които заливат непрекъснато ефира и пръскат милиони левове за пиар, до момента в който народът бедства под юмрука на едноличния деспот Румен Радев към този момент седми месец.
свързани новини84811преди 4 часа

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР