Бойко Борисов продължи разходките си с джипа и обичайно „сподели“

...
Бойко Борисов продължи разходките си с джипа и обичайно „сподели“
Коментари Харесай

Борисов: Няма по-подготвен от мен за премиер, но ще предложа друг


Бойко Борисов продължи разходките си с джипа и всекидневно „ показа “ мисли и проекти за бъдещето на страната. Ден преди първото съвещание на новото Народно заседание, водачът на ГЕРБ разяснява онлайн във Facebook, че няма по-подготвен от него за министър-председател. Но, с цел да не нервира съперниците си, ще предложи различен за министър председател. Човекът, загатна Борисов, щял да бъде със декларирана пронатовска ориентировка.

Премиерът през днешния ден е във Велико Търново, води със себе си здравния министър Костадин Ангелов и финансовият – Кирил Ананиев.Борисов изясни по какъв начин кабинетът отпуска 2 милиона лв. за ремонт на Старата митрополия в града. И повтори обичаната си мантра: „ Ние можем да покажем какво сме създали. Нека се види какво могат и другите ".

Борисов изброи „ триумфите “ на ръководството – автомагистрали, пътища, вдигнал приходите, дал пари за лечебни заведения.

„ Звучи нескромно, само че през днешния ден по-подготвен министър председател от мен няма. Ние сме първа политическа мощ, пета победа на парламентарните избори и благодаря на президента за топлите думи. Аз постоянно съм вярвал в това, че обединяването прави силата. Намираме се в тежка рецесия, целия свят е в рецесия ", стартира следващия си монопол министър председателят. Не било почтено Радев и той да разделят нацията на две. Затова, сподели Борисов, ще предложа различен министър-председател с ясна натовска ориентировка.

Тези, които задават въпроса дали ни е боязън от служебно държавно управление, самите те са опасяват от демокрацията, сподели по-рано министър председателят, при започване на съвещанието на Министерския съвет. И пред министрите си, Борисов повтори, че най-отговорно ГЕРБ ще педложат държавно управление, което да може да извади България от пандемията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР