Бойко Борисов пристигна в Пазарджик, където ще открие логистичен център.

...
Бойко Борисов пристигна в Пазарджик, където ще открие логистичен център.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не съм момиче да си пазя есемеси!

 Бойко Борисов дойде в Пазарджик, където ще открие логистичен център. Той е придружаван от финансовия министър Владислав Горанов, а двамата бяха посрещнати от кмета на града Тодор Попов. Логистичният център е построен от дъщерна компания на немски консорциум, който има цех за авточасти в Пазарджик. Ще бъдат разкрити 400 нови работни места.

" Аз не повеждам войни, върша пътища, върша фабрики. Този цех е тематиката на деня. Всеки има право на всевъзможни мнения ", сподели Борисов на настоящи журналистически въпроси за искрите по оста президент-премиер.

На въпрос за изявленията на Радев, че вложителите бягат от България министър председателят уточни: " Отдавна не разясня, а единствено демонстрирам. Ето през днешния ден, и то в пандемия, откриваме нов цех за 1000 служащи. Още 8 са в идващите седмици. Вместо да се атакуваме, най-добре е да се концентрираме и да подобряваме благосъстоянието на хората. Мярката 60/40 резервира работните места, в новия дизайн тя е с 1,3 милиарда от горната страна, само че тя не може да продължава безспир. Затова продължаваме с инфраструктурата, с вложенията. Усилваме лечебните заведения, с цел да успеем.

Няма държавен глава, при който да съм бил и при който съветниците да не му дават листче, в случай че има огромни вложители, които желаят да дойдат. Това не е укоримо, нито наказуемо. Единственото укоримо е да се изкарваш девственица, до момента в който укоряваш другите. Не единствено не е девственица, ами нещо по-лошо! Защо е тази нервност - атакува нас, с цел да се оправдава, тъй като самичък сподели, че било неприятно доближаването и чатовете с предприемачи. Нормално е да се интересуваш кой ще е дипломат, когато си вложител в други страни, както е в Нигерия. Защо се оправдава. Какво неприятно има? ", попита реторично Борисов.

" Не съм момиче да си вардя есемеси. Някои, които се считат за мъже, си ги пазят, с цел да се потвърждават, уточни Борисов.

За да отида при остарелия президент на Узбекистан, би трябвало да се уговориш с него, да се одобри министър председателят, да се открие цех. Не виждам защо е тази нервност в този момент. Ако е Борисов - това е неприятно, в случай че е Радев е нахлуване, съобщи министър председателят във връзка разкритите чатове на президента с обвинения предприемач Пламен Бобоков ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР