Бойко Борисов припомни, че е предупредил Слави Трифонов, че Христо

...
Бойко Борисов припомни, че е предупредил Слави Трифонов, че Христо
Коментари Харесай

Борисов: Предупредих Слави, че Христо Иванов и Мая Манолова ще го обикалят за постове

Бойко Борисов напомни, че е предизвестил Слави Трифонов, че Христо Иванов и Мая Манолова ще го обикалят за постове. И добави, че тъкмо както е споделил, на мрачно са се водили диалози, макар че протестните партии са говорили, че ще разискват всичко обществено. " Няма неприятно водачите да се срещат и да разискват. Но това би трябвало да е ясно - по кое време, кой с кого приказва ", сподели Борисов. " Съберете се: Мая министър- ръководител, Корнелия Нинова и Хаджигенов - вицепремиери. Да покажете какво можете. А в този момент един човек ме срещна и ми сподели: " Връщай се и бий тия гадове ". Казах му, че на нас не ни трябват външни врагове, ние сами сме си задоволителни ", сподели Борисов. Той продължава срещите си с членове и симпатизанти на партията в Перник, където дружно с бишият финансов министър Кирил Ананиев е във връзка 14-годишнината на ГЕРБ в града.

За на Слави Трифонов някогашният министър председател сподели: " Той заслужава почитание. Като е споделил, че няма да прави държавно управление, това е. Корнелия Нинова се радва като дете на играчка. Никой не желае с нея, само че тя ще прави диалози. С кого? Само, с цел да създадат по този начин, тъй като на Радев не му харесвало. Избори 2 в 1, единствено и единствено да завоюва Радев ", сподели Борисов.

" Още по кое време споделих, че тези няма да създадат държавно управление, ще държат всичко, с цел да може Румен Радев да ръководи. Първите неистини на Радев бяха, че всичко било изхарчено. Да се правело нещо, само че без водачи. Защо? Като се издъните да хвърлите министрите в коша. Половин милиард за избори. Била скъпа демокрацията. Била скъпа, само че е и отговорност. " Да, България " каква консервативна партия била, тя си е социалистическа ", обърна се към симпатизантите си Борисов.
 Борисов се завръща - само че се завръща в хаоса Борисов се завръща - само че се завръща в хаоса
Социологическо изследване на " Маркет линкс " хвърли в ужас опозицията, която официално се пробва да сформира кабинет, а действително просто очакв...

За служебното държавно управление той сподели: „ Най-много ме нервира като кажат, че ще пращат хора на границата. Ние бяхме създали да няма нулева миграция. Отидох в Брюксел и донесох 360 млн. лева на България за границата. Сега щели да вършат нови центрове. Само ще похарчат едни нови пари. Външната политика е цялостен неуспех ", разяснява Борисов. 

" Как ще изчегърташ първата и втората политическа мощ? Ще се учудя, в случай че Корнелия Нинова стартира да приказва, откакто три партии са й споделили, че няма да вършат коалиция с нея. Кога стана неприятен сътрудника Слави Трифонов? Всички, като при мене, са ходили да клечат в офиса му. Ние разбрахме ли по кое време Христо Иванов или Мая Манолова са били при Трифонов? Не го разбрахме. И чак когато им е отказал, стана неприятен ", добави Борисов. 

„ Като прочетох какви неща пишат за Слави ми стана доста погрешно, тъй като съм чел същите когато се повреди колесника на самолета, или пък когато се контузих. Пишеха същите тези хора “, съобщи Борисов.



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР