Бойко Борисов прегази Кирил Петков. Лидерът на ГЕРБ даде събра

...
Бойко Борисов прегази Кирил Петков. Лидерът на ГЕРБ даде събра
Коментари Харесай

Борисов прегази Петков! Дека е самолето?

Бойко Борисов прегази Кирил Петков. Лидерът на ГЕРБ даде събра актива, с цел да строи редиците за последната седмица на Народното събрание. И в онлайн във фейсбук съкруши с рецензия главния конкурент на партията му Кирил Петков.

На ексклузивен брифинг Борисов разгласи, че е угрижен от неуменията на някогашните управници от Политическа партия. „ Да не кажа несръчност. Ескалира напрежението сред България и Република Северна Македония (РСМ) “, сподели водачът на ГЕРБ. Той разяснява отбраната от българска страна на пребития в районен съд Македония българин Християн Пендиков.
-->
„ Габриела, майката на Християн беше тук. Не желае да се връща в РСМ. Тя е медсестра, ще стартира работа тук. Говорих с сътрудника Мицковски. Не можем да браним никой, който е направил престъпно закононарушение. Сега има точно такова – пукотевица, побой, счупена челюст. Това е междинна телесна щета “, сподели той.

Борисов съобщи, че ГЕРБ ще упорства виновниците да са изправени пред съда.

„ Всичко това подкопава напъните, които положихме РСМ да тръгне по пътя към Европейски Съюз “, сподели той и установи, че има опит РСМ да се върне под съветско въздействие.

„ Тогава, когато е трябвало да се вкарат в конституцията за РСМ текстова, тогава нашия министър председател си го припомням с Еконта, който забегна на някъде, фъркаше със самолетчета. Веднъж фръкна и слезе. Помните – месец и половина два, то не бяха обеди, вечери, делегации, работни групи. То не бяха „ ма по какъв начин, ние почваме към този момент автомагистрали, ж.п. линии “. Ние слушаме, гледаме. Казвах си, може пък да са по-добри “, съобщи Борисов.

По думите му той е имал диалог още преди с премиера на Македония, който му е споделил, че каквото изиска, Петков го прави.

" Питах го още тогава - " Какъв аероплан, то ще има ли пасажери ", а той ми отвърна, че Кирил е заречен да лети ", сподели Борисов.

„ Дека е самолето? Дека е автомагистралата? " От къдя накъдя ". Това гледали ли сте го по Нова телевизия. Евтината опаковка Петков проспа всичко ", отсече някогашният министър председател.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР