Бойко Борисов нападна всички поред. По време на поредната си

...
Бойко Борисов нападна всички поред. По време на поредната си
Коментари Харесай

Борисов нападна всички. Каза кога се пенсионира

Бойко Борисов атакува всички подред. По време на следващата си обиколка в страната той нападна и МВР-шефа Бойко Рашков, и Слави Трифонов, и Демократична България, и Движение за права и свободи.  

Плашат ни, тъй като не желаят съперници, сподели Борисов, който бе в Костина Рибарица, тетевенско. На събитието е бяха събрали доста кметове, на които Борисов сподели:   " Не сте се уплашили толкоз. Виж какви акции вършат - с мирис на миризма на алкохол. ".

МВР-шефът Бойко Рашков е като мечка стръвница, даже да има заровена стомна, ще я откри, сподели Борисов.

Повод за коментара на Борисов е обстоятелството, че прокуратурата стартира инспекция на сигнал за пазаруване на гласове в пловдивския квартал " Столипиново " след акция там, при която бяха намерени  11 стъклени дамаджани с алкохол, 50 чифта маратонки от разнообразни марки и бележници с имена за търговия с гласове.

" Очакваха да ни прегънат, само че партията излезе по-силна ", сподели още Борисов. По думите му четниците на Румен Радев пък не били за подценяване. Отново съобщи, че ще се опитат да фалшифицират изборите посредством машините. Вече разполагали и с кодовете за машините. Това бил единственият късмет да победят ГЕРБ.

Борисов разгласи, че против тях нямало действителен съперник. Слави Трифонов се появил единствено един път. " Да, България " пък ги интересувало кой ще е основен прокурор. Христо Иванов мечтаел да е основен прокурор.

" Никой не закача Движение за права и свободи, към този момент са готини. Важното е да не е ГЕРБ ", сподели Борисов. Накрая разгласи: Ще се пенсионирам като стане " Хемус ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР