Бойко Борисов, който е на посещение в Стара Загора, обясни

...
Бойко Борисов, който е на посещение в Стара Загора, обясни
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борисов обясни защо е избрал проф. Габровски за кандидат-премиер

Бойко Борисов, който е на посещаване в Стара Загора, изясни пред публицисти за какво се е спрял на кандидатурата на проф. Николай Габровски за министър председател.

Гледайте онлайн тук или на



" От политиците аз съм безспорна фигура, най-успешната, най-доказаната. Само че сега политическата класа е в такава обстановка, че една по една всички партии изпадат в изолираност - едните по едни закони в Народното събрание - Украйна, въоръжение, еврозона - сме, да речем " евроатлантическа коалиция ". По други тематики - обществени - се разминаваме ", сподели Борисов.

Заяви, че сутринта е имал дълги диалози с парламентарната група, като е имало два разновидността за кандидатура - чисто партийна кандидатура - без значение дали е Борисов, Томислав Дончев или Десислава Атанасова, което е щяло да се одобри като " бламиране на първия мандат ".

Вторият вид е, с цел да има постоянно държавно управление. " Държим на политическата система да излъчи свое постоянно държавно управление, с цел да взема решение всички въпроси и да носи отговорност ", сподели Борисов. Според него третият мандат е много опасен.

" Заради това - аз още веднъж направих крачка обратно. Депутатите бяха доста срещу. Но ГЕРБ и Съюз на демократичните сили взехме решение, че това е по-правилното за страната, по-правилното за излаз от тази перманентна политическа рецесия. Защото и след март да има избори, обстановката ще е същата. Мога да се обзаложа и че ще има и през май. Затова предприехме разновидността - една несъмнено гражданска, надалеч от нас, надалеч и от другите допускам, потвърден, интелигентен, съумял, с гражданска позиция, родолюбец, сериозен, потвърден като обучение, познание и умения, връх в своята кариера. Той се съгласи. Това е методът да притеглим фактически съумели, умни, образовани хора да подкрепят политическата класа ", сподели водачът на ГЕРБ.




Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР