Бойко Борисов и неговият екип са на поредното посещение -

...
Бойко Борисов и неговият екип са на поредното посещение -
Коментари Харесай

ГЕРБ в Ямбол: БСП ги считахме за русофилска партия. Какво се случи - БСП участва в управлението, България спря да купува газ от Русия, изгони 70 руски дипломата

Бойко Борисов и неговият екип са на следващото посещаване - този път в Ямбол. Те бяха посрещнати от стотици членове и симпатизанти. Димитър Иванов, регионален координатор на партията и народен представител от ГЕРБ-СДС посрещна водача Борисов с думите:
" Разчитаме на вас страната да продължи да се развива. В година на ширеща се инфлация, напън върху хората, страната има потребност да излезе от хаоса. Благодарение на ГЕРБ област Ямбол е това, което е и ще продължи да се развива ".

Бившият енергиен министър Делян Добрев разяснява обещанието на Корнелия Нинова за евтини дърва. " Ходих в Свиленград. Питах ги имат ли евтини страна, те споделиха, че дори не са получавали. Частниците ги продават по-скъпи. А истината е, че евентуално ще има и недостиг ".

Добрев продължи:
Българска социалистическа партия ги считахме за русофилска партия. Какво се случи - Българска социалистическа партия взе участие в ръководството, България спря да купува газ от Русия, изгони 70 съветски дипломата и изнасяме оръжие за Полша, да не си намерения някой, че е за Украйна. Каква русофилска партия е Българска социалистическа партия? Те се провалиха в стопанската система и в личната си идеология ".

Народният представител от ГЕРБ-СДС съобщи, че от 7 месеца тези хора са във властта и не вършат правосъдна промяна. " Те не желаят да я създадат – желаят да овладеят властта, с цел да изчегъртат ГЕРБ. Трябва им за персонална вендета. Първо желаят да съсипят нас, а по-късно и страната. Колко съдилища би трябвало да им кажат да спрат да се гаврят със законите. Виждате, обвиняванията към ГЕРБ стартират да се пукат едно след друго. Всички маски паднаха. Кирил Петков го сподели ясно - единствената им цел е в оставащите дни на това Народно събрание е Рашков да стане началник на КПКОНПИ "

" Никой от нас няма да не помни датата 17 март - денят на ареста на Бойко Борисов, Горанов и Арнаудова. Борисов сподели, че няма да търсим реванш, това е държавническата позиция, само че няма да позволим повече този полицейски гнет. Ние сме 59 души в Народно събрание, които всеки ден отвоюват правовата страна и отстояват закона. Убеден съм, че в случай че някой знае по какъв начин и може да направи правосъдна промяна - това е ГЕРБ. В момента би трябвало да стиснем още малко зъби, да отидем на избори, да ги бием с или без машини и да се захващаме за работа. Няма какво да ни спре, тъй като с нас е силата на правото ", добави Чолаков.

Хората започнаха да схващат, че мафията ръководи сега, сподели зам.-председателят на партията Даниел Митов. " Сега се намираме в зоната на разпада. Назначенията се вършат на роднински връзки, и от време на време на заслуги за тези, които са съумели да се заловен за верния парапет. Нали бяха огромни евроатлантици, а отхвърлиха да дават оръжие на Украйна. Репчат се на Путин, а със зъби и нокти бранят ползите на " Лукойл ". Те ни трансфораха в кръстопът на дребните разминавания. Онзи ден Асен Василев си разреши да каже, че му шушнели да се сформира евроатлантическо държавно управление. Опасявам се, че единственото шумолене, което той схваща, е шумът от комисионите. Скоростта, с която потъва България, допуска, че трябваше да създадем нещо с цел да отскочим оттова и ние това направихме ", добави някогашният външен министър.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР