Бойко Борисов е на среща със синдикатите и работодателите в

...
Бойко Борисов е на среща със синдикатите и работодателите в
Коментари Харесай

Борисов: Радев сега се сети за ваксинитe, а ние всеки ден говорим за това

Бойко Борисов е на среща със синдикатите и работодателите в централата на ГЕРБ. Поводът е да се обсъдят проблемите за работещите и бизнеса у нас поради скъпите цени на тока. Обсъжда се и постанова ли се актуализация на бюджета. Председателят на УС на АИКБ Васил Велев и ръководителят на КТ " Подкрепа " и президентът на КНСБ - Димитър Манолов и Пламен Димитров, участват на срещата. Те изложиха своите визии по настоящите тематики, осведомят от Novini.bg.

Лидерът на ГЕРБ разгласи, че партията приготвя стратегия, която включва незабавни ограничения за стабилизиране на страната. Той насочи рецензия към президента Румен Радев и служебния кабинет за забавените дейности в бранш " енергетика " и " опазване на здравето ".

" Вчера Радев сподели, че партиите не пропагандирали за имунизиране, само че това не е правилно. Ние всеки ден вършим това. Казваме от месеци, че единствено по този начин ще се оправи стопанската система. А той в този момент се сети. И при него се видя, че се справихме най-зле в Европа и в този момент сме блокирани за пътешестване ", разяснява Борисов

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР