Бойко Борисов е на среща с активистите на ГЕРБ в

...
Бойко Борисов е на среща с активистите на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не ни трябва да влизаме в управлението при тези заеми

Бойко Борисов е на среща с деятелите на ГЕРБ в Сливен.

"Капанът е голям, ясно е, че няма да устоят. Нямаме никаква упоритост да влизаме в ръководството, то не му и би трябвало на човек при тези заеми и какафония, която основават. Следващите по какъв начин ще се оправят? ", попита Борисов.

По думите му всяко последващо държавно управление влиза непосредствено в техния капан. "Спомнете си какво сме правили години наред, с цел да е в цветущо положение страната. Кофти е за проявление, по какъв начин да го покажеш. Ако тези продължат да ръководят по този начин, следващата година няма да има ухилен човек, а ще има описи на Интерпол, счита водачът на ГЕРБ.

"Румен Радев не знае какво да каже, той е обезверен, уверен съм. Може да не се харесваме, само че си обичаме страната. Със сигурност не му е прелестно това, което се случва, само че тъй като няма какво да каже за през вчерашния ден упрекна мен персонално и държавното управление ми за самолетите Ф-16 ", сподели Борисов.

Той разяснява и листата на премиера Кирил Петков: "Ако това е правосъдна промяна да си сложиш хора в прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, службите и най-после да извадиш от Гугъл - сериозна работа. Жалко, че това лишава голям запас от медийното време, с цел да не се дискутира това, което приказват хората. Ние желаеме да помогнем на държавното управление, те пишат лист ", недоумява Борисов.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР