Бойко Борисов бави обявяването на кандидат-кмет на ГЕРБ за София,

...
Бойко Борисов бави обявяването на кандидат-кмет на ГЕРБ за София,
Коментари Харесай

Разкритие. Защо Борисов бави битката за София

Бойко Борисов бави оповестяването на кандидат-кмет на ГЕРБ за София, поради продължаващи пазарлъци с ПП-ДБ. Горещото предпочитание на Борисов е да обезпечи отбрана на Йорданка Фандъкова и партията му против политически офанзиви и следствия.

Затова някогашният министър председател желал да изтъргува столицата против заричане да се заметат кражбите. Това разясняват пред Фрог нюз осведомени с кухнята на диалозите във връзка локалния избор в София.
-->
Подобни били пазарлъците и за Пловдив. Говори се, че за града под тепетата май към този момент имало заричане да не се вадят „ кирливите ризи “ на предходната власт.

Специално за Фандъкова,  Борисов бил угрижен и поради личното си успокоение, тъй като той е индивидът, който кметицата е слушала за всичко.

Поради тази причина бе пусната в общественото пространство информацията за кандидатури на ГЕРБ, които да бъдат сериозен конкурент на номинацията на ПП-ДБ Васил Терзиев – лица от IT бранша. Борисов щял да избира сред Петър Иванов от “Гугъл България ”, Любомир Минчев от “Телелинк ” и настойчиво самопредлагащия се Георги Георгиев, който е мощна фигура на ГЕРБ в настоящия Общински съвет.

Заговори се и за жена, която Борисов може да предложи за кандидат-кмет.

Не било ясно дали в договорката, която предлага Бойко Борисов влизат и министерски постове за интервала откакто Мария Габриел поеме премиерския пост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР