Ботев (Враца) приема Лудогорец в ранния съботен двубой от програмата

...
Ботев (Враца) приема Лудогорец в ранния съботен двубой от програмата
Коментари Харесай

Лудогорец се завръща към българската действителност

Ботев (Враца) приема Лудогорец в ранния съботен дуел от програмата на efbet Лига. Срещата под Околчица започва в 19:00.

Двата тима са записали по една победа от началото на сезона, само че отборът на Ивайло Петев е с мач по-малко поради присъединяване си в евротурнирите. За момента обаче " орлите " ще би трябвало да се задоволят с Лига Европа, защото през седмицата отпаднаха по трагичен метод от Шампионска лига. Разградчани бяха отстранени от Олимпия (Любляна) с общ резултат 3:2, а в 102-ата минута на реванша в Словения Кирил Десподов пропусна дузпа, с което очакванията на Лудогорец за пробив в групите на най-престижния европейски клубен шампионат угаснаха за поредна година.
 Дани Моралес: Проблемът е неналичието на самообладание в нашия тим
Дани Моралес: Проблемът е неналичието на самообладание в нашия тим

" Всички тимове имат проблем, когато играят с човек повече "

Шампионите стартираха новата акция с шокираща загуба от Крумовград (1:3), след което обаче разрушиха Етър с 5:0.

Ботев (Враца) пък надви над Славия, само че отстъпи на пловдивското и столичното Локо. Футболистите на Даниел Моралес ще желаят да се реваншират за тежкото проваляне от " смърфовете " с 0:4 в понеделник.

Наставникът на врачани няма проблеми с контузени или осъдени играчи, тъй че ще заложи на най-благоприятен състав в търсене на точка или три през днешния ден.

Ивайло Петев пък няма да може да разчита на новата си перла Квадво Дуа, който е контузен. Друг нападател - Руан Секо, обаче е картотекиран и ще запише първи минути с екипа на Лудогорец. Своя дебют за " орлите " се чака да направи и привлеченият от Левски Ноа Сонко Сундберг.

Главен арбитър на срещата е Георги Гинчев, с помощници Илиян Капарашев и Мартин Мачев. С ВАР ще се занимават Волен Чинков и Стоян Арсов. Делегат на БФС е Деница Крумова, а работата на реферите зорко ще следи Георги Игнатов.
 Рик Джонатан мечтае за необикновен сезон с Лудогорец
Рик Джонатан мечтае за необикновен сезон с Лудогорец

" Да се наложиш в Европа е предизвикателство "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР